Prijava

Зато што ово није смрдљиви фејсбук.

Nisam siguran da si razumeo Il Capitano: Ne radi se ovde o članovima koji ne definišu, a čitaju definicije. Reč je o članovima koji su se samo registrovali, bili aktivni jako kratko vreme (i tom prilikom ništa korisno nisu uradili) i otišli. Ne pojavljuju se. Kapiraš, "bezveze otvoreni nalozi".

Pa o tome i pricam..samo zameni u mom postu "članovi koji ne definišu, a čitaju definicije" sa "bezveze otvoreni nalozi".Na to sam mislio :) I jesam razumeo :)
@Peki ne pricam samo o fejsbuku smrdljivom,pricam o celom internetu
p.s. Ne pricam bas sad da se nista ne obrise,ali moramo biti pazljivi...da margina bude negde npr. godinu dana.

Šta će sajtu nalozi bez ijedne definicije koji nisu aktivni UOPŠTE godinu dana?

ja nisam napiso ni jednu definiciju i mislim da je gamby u pravu. treba da se napravi prostor. a ne slazem se sa capetanom koji razume sve a tvrdi da i moj nalog treba da se obrise. ako ima 18000 hiljada korisnika bar 10000 je zaboravilo sifru. a i koliko sam video mnogima je poslednja aktivnost istog dana kada i prijava.

P.S. capetane citaj pazljivije stvari pa onda kazi svoje misljenje.

Cekaoc pazljivije citaj moje postove pa onda kazi svoje misljenje.

@JTU šta si radio?

Il Capitano - tebe ću da zapalim (bez benzina) za one linkove sinoć :D

Dupli nalozi prvi na tapet, pa onda ovi ostali "bezveze otvoreni nalozi" Moj dupli, banovan, http://vukajlija.com/recnik/autori/17066, krenite od toga. Kajzene, pitaj autore za duple naloge, ako su iskreni i voljni da pomognu smanjenju ovog broja autora, nek lanu koji su im dupli, mada... znaš ti mnogo njih koji imaju duple.

nešto od predloženog će biti realizovano.