Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pitam li se zašto si ih načeo lollo
ako je ovo dobio na temi šta li je dobio u pvt lolo
Neka, nema veze, trebaju ti sigurno kaci ih tek načeo.
Ajoj al ću ga zajebavati
Samo ste ljubomorne pičke. Oxoxoxo
Komad :* batake do neba i nazad.
kupićemo joj kameru sa boljom rezolucijom
Srećan rođendan SrajaKG!
HEJTERI MRŠĆITE!!!1
Poslužite se, nek sam živ i zdrav osamdeset godina.
http://www.welovetheherb.com/wp-content/uploads/2012/04/Happy-Birthday-Weed-Cake.jpg
EDIT: I od mene sretan rođendan Dilan dogu, Caru i Šalabajzeru :)
Fala pobro, vazda slavio :)
Срећан ти рођендан, Дилане! :* Нека ти вазда бечки валцер свира, тако фин и на нивоу увек да будеш! :)
Hvala Vam, Srbijanka :nazdravlja crnim vinom, i namješta monokl: :)
Opet si slomio đedov cviker nadvoje? :) Srećno ti bilo!
Срећан нек си Дилане. Чекаоница је уз тебе! Живели!
Srecan rodjendan dil...da mi ostenes tako dobar :*
Srecan rodjos Dilane, mwah mwah mwhah.
Diki, srećan rođendan, sve najbolje!
Btw, ako se čuješ sa Panijem, reci mu da se vrati, inače ću da se zaukek izlogujem sa Vukajlije...
Moj đedo sa 92 godine ne nosi cvikere, a meni vid fasovao sa 11 već :)
Elem, hvala raji.
http://www.youtube.com/watch?v=UzRIFvqhlwU
MlaDomLuku sve najbolje od Zelenog buraza. Penetriraj jako svijet odraslih klinac hehehe :)
srećan mi rođendan!