Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Hvala od mene za sve koje nije mrzelo da otkuckaju čestitku za moj rođendan.
Volim vas tinki pundo.
Pošto je sad već 18.11., stižu nove rodjendanske čestitke, a ovaj put su upućene asatu.
Nek' je sa srećom, druže :)))
Ђутуре, срећан рођендан свима који славе у овој недељи.
@predrazinjo
hvala puno
Asate prijatelju, srećan ti rođendan! Opet mi "bežiš" za 1 godinu.
@RD
Eto tebe u mojim godinama, dok si reko 1000 definicija.
Srecan rodjendan. Zelim ti da ako nisi ozenjen da nadjes devojku ozensis se...razvedes se...opet se ozenis...dobijes na lotu..Skupis brda glupih plavusa oko sebe da zadovoljavaju tvoje potrebe..i krenes na putovanje oko sveta sa nekom svemirskom jahtom :))
Ukoliko si ozenjen isto to samo bez razvoda i tih glupih plavusa. :)))
@Jana
Hvala puno, a tebi sve najbolje, samo se drži ovog i sličnih sajtova i bićeš uvijek nasmijana, a to je valjda najvažnije u životu.
Srecan rodjendan Asate
Srećan rođendan svima koji ga slave danas.
Srećan rođendan Sawyer:)))
Ali kome je rođendan? Bratu ili sestri?
Happy Birthday Sawyer !
Ako je bratu: onda srećan rođendan! Ako je sestri: onda srećan rođendan i javi se slobodno :švalerski namig: ! :).
Sawyer srecan rodzendan...
http://img343.imageshack.us/img343/9669/1074269536131053yj2.jpg
Poklona nema...nemo se nadas previse :)) ali budi zadovoljna sa pregrst lepih zelja :))))
Sestri je rodjendan, pitah je ja pre neki dan na forumu, tako da joj čestitam i želim sve najlepše. :)))
Bleki, očekuj poziv...:)))
Свима којима је био рођендан у току протеклих неколико дана(колико ми је комп био на поправци)извињавам се за закашњење и честитам рођендан и надам се да нису љути на мене.:)
Doktore, za iskrene čestitke nikad nije kasno :)))
Jao divni ste! Hvala!! :D
Pazi ti ovog black hola :))) Kako misliš da ti se javim? :D
Sawyer, to prepuštam tebi da odlučiš :D.