Кафана "Код Вукајлије™"

1. не љубави, одакле ти то

2. nemoj da moram da bunarim sada...

3. немој!
    веруј мени на реч, знаш како сам ја поштена
    то било само онда кад си био у апс, а то се не рачуна, јел тако?
    :треп треп:

4. zavisi...od tvog performansa u spajzu

5. ком шпаизу?
    овај, ма не, ниси добро чуо, лажу људи пичка им материна:))

6. aj po jednu snogu i da se izmirite

7. оћемо
    ево га сведок!
    мерси, ти знаш како сам ја поштена, јел да:))

8. :klima glavom potvrdno i sipa po jednu:

9. zeko, nesto si ti meni sumnjiva...ni brus vise ne nosas!! pa sram da te bude...i nemoj da lazes da je zbog udobnosti.
    mersi duso, hocemo ti i ja po casu vina? ;)

10. vidi sad njega!!! c c c
    ja sam udata! za lap top!

11. ма то ја због већег пазара, није то што ти мислиш:п
    и она није за тебе мерси душо:п

12. :daje svima po sljivovicu:
    na eks?

13. на екс!
    ццц, какав ми је овај мој швалерчина, видиш ти то, а оптужује мене, 'вако чедну
    то је то, напад је најбоља одбрана
    дај још!

14. veci pazar my ass... -.-
    e pa ja volim starije cice!! iskusne su, jos uvek lepo izgledaju, ne pricaju previse (zapravo, imaju para pa sve placaju, pa mogu da istrpim svaku glupost). a ti se prodajes tu za 600din vise u kasi. bolje da sam osto u cumezu...i da me mersi posecuje... xD

15. :плаче:
    :тражи још ракије да заборави:
    :тражи неку штанглу да убије мужа:

16. dodaje joj mac...

17. :предомислила се:
    ипак га волим:)))

18. dobro de, samo nemoj da pekmezis... verujem ti, jesi zadovoljna?!
    mersi, na drugi kraj kafane, da me ne privlacis.. i ponesi rakiju tamo, kuca casti.

19. од чега он мисли да ми живимо ако се ја не скинем?
    не размишља он о томе:)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.