U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
To, Dejse, prevaspitaj dečurliju malo! :)
Cukeru, nađi sam muziku, ja sam za sudoperom!
Kakva dečurlija? Pa isto smo godište Damo :)
Е то је жена,чак и кад је у кафани,за судопером је!!1 лололо
Иначе ево једне праве кафанске!
http://www.youtube.com/watch?v=_bszTm9XKNQ&feature
Pa i ja sam dete, ali vaspitano :D Hvala, imam cisternu piva! Ruke ti se pozlatile!
Cukeru, pa kacam fina.
Dejs, evo i salata, oprosti sto si čekao :D
E odoh ja ljudi, uživajte!
Извини, пре салате неко мезе... И нарендај ми још мало оног козјег сира од оне Азербејџанске дивље козе коју је Чак донео са пропутовања светом... Шопска је прсте да полижем... Свака част!
Eee, imam pršuta, kozijeg mladog (Čakovog), imam neki kulen, imam nekog kajmačića, finog, samo ti reci...
Hvala, kad me Zorka učila, ima da valja!
ТО бре дамо, читаш ме ко новине! :Д
Imam Skandal, kad smo već kod novina. Možda je negde zaturena Politika, danas sam čitala. Evo, samo da se kajmak rastopi, pa ti dajem.
Дај мени један спорЦки журнал...И донесидер ми јену порцију ћеЛапа...И купус салату...И доточи овај пелинковац...
Imam Skandal, kad smo već kod novina. Možda je negde zaturena Politika, danas sam čitala. Evo, samo da se kajmak rastopi, pa ti dajem.
Ма Скандал бре, дај ми да гледам сисе, да извинеш... Од политике ми се само иде у ВеЦе, а не желим да чистиш за мном... Боље да то обавим код куће! :Д
И доноси ми Дијабетичарев рачун! То све иде на мене!
ДАЈТЕ НЕШТА ЉУТО, ЈОШ 40 СТРАНА ИЗ БИОЛОГИЈЕ ИМАМ ДА НАБУБАМ ЗА СУТРА
Joj Cukeru, sad ću sve, nego piši ti knjigu onoj Citizen, kumim te!
Дамо каква је она моја бивша жена цитизен ?
Служи ли вас добро :)
Кад је биологија у питању, дај му један Пелинковац, таман не мора да прави хербаријум. И запакуј му мало оне чакове јаретине и сира... Ниједан професор неће бити имун на то!
Cokuliću, ti još ne smeš da glasaš, tako da je tvoj sokić od borovnice na stolu.
Citizen, fina je. Samo je nestala.
Dejs, ajde, sledeći put častiš piće, a sada ga ja plaćam. Za ostalo sam ti napisala račun.
Uh, treba mi nesto posle vecere..
Ajde, Dejs i Dopijo, evo vam flaša na pultu. Sipajte i meni jednu!
Uh, treba mi nesto posle vecere..
Мислиш на ДеЗерт? :Д
:Сипа Допији, Дами па себи:
Дејс сад сам пробао шери, домаћи стар 20 година :)
Хоћеш :))?