Кафана "Код Вукајлије™"

1. :прикључује се друштву за шанком на моменат: Само да се јавим, отишо сам кући људи остајте ми здраво, и хвала на чашћавању Дејсе,Дамо,ко год да је платио...;)
    Идући пут ја частим...Даме љубим руке...Дејсе :тапше по рамену:...Видимо се...:)

2. Дејс сад сам пробао шери, домаћи стар 20 година :)

Ма какав Шери, то је да извинеш за жене! :Д

Жене оћете ви Шери? :Д

3. Cokuliću, ti još ne smeš da glasaš, tako da je tvoj sokić od borovnice na stolu.

Дамо, ја сам овде био конобар ихахај :) могу пити :)
    Кладио се са другом ја у Барса Реал, и изгубим. И сад онај који изгуби лав од пола литра. И купим ја њему и начнемо у сред школе и пизда није смјела попити. И ја наравно попијем. е сад да ствар буде гора смрдим сав на пиво, зове ме разредна дошла ми мајка, јој ја се усро, ћуто читаво време некако да се не осјети, само климао главом :)
    И НИСУ СКОНТАЛИ !! ФАК ЈЕА!

4. Aj Cokuliću, pij onda!
    Cukeru, nema na čemu... Dođi nam uskoro. :)
    Dejse, fuj to! Ja volim viski i vinjak. Vino isto...

5. Ма какав Шери, то је да извинеш за жене! :Д

ПРОБАО ! НЕ ПОПИО :)
    Иначе пијем само вопс и раџу домаћу, мој организам не подноси други отров :)

6. Ајмо крчмарице, свима чашу, кад ја пијем сви пију, кад ја плаћам... сви плаћају

7. Вечерас ја плаћам, а сви пијете! ХИК!

8. ЈА ЧАСТИМ! ДЕВОЈКЕ, 'ОЋЕ Л' КОЈА ДА МИ БУДЕ ЖЕНА ОВДЕ НА ВУКИ, ПА ДА СЕ ПОСЛЕ РАЗВОДИМО?

9. :ulazi u kafanu, inkognito:

10. ОЖЕНИО СЕЛЕНИЈУМ И ЧАСТИ СВИМА!!!

11. Eto mare, da ne plačeš udaćeš se za mene. Sad mršći u kujnu i napravi mi pasulj i to nemoj da ne valja, da ne padaju batine odmah prvu noć!

12. Мучи женска главо! Ајде пали машину, неће то само...

13. Nema šta da se upali. Eh, džaba te oženih, samo na riječima si jak. Eh sudbine klete...

14. МОЛИМ? АЈДЕ У КРЕВЕТ ДА ТИ ПОКАЖЕМ ШТА ЈЕ ЈАКО!

15. Sele, ja sam tu, i samo gledam ovo. Moj pasulj ne valja, a?

16. To što galamiš ne znači da znaš pos`o. Nema šta, razočaraTa sam skroz.

17. Ah, znači, samo si moja!

18. Tvoja sam uvijek, ništa se ti ne sikiraj!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.