Pitajte ovoga ispod, al pre toga odgovorite onome iznad 8

1. Кафана.

Да ли си икад дошао кући мртав пијан и сутрадан ничег се ниси сећао?

2. jesam,uglavom su mi posle pricali sta sam radio,koja sam sranja pravio...

koliko puta ti se desi u danu da slazes?

3. Два-три пута,али добронамерне лажи,углавном после признам.

Да ли си икад појео више од 1 кг печења?

4. uuu ne secam se...moguce,vrlo verovatno...Volim pecenje i to prasece!

Najveci blam u zivotu ili blam kojeg se secas?

5. Puno ih je bilo...

Najgori dan u životu?

6. 31. decembar, putujem autobusom koji je kasnio u polasku. Celim putem slušam priču oca koji je tražio svog sina po ratištu. Svi smo ga slušali, nije našao sina.
    Najgori dan u životu?

7. Dan kad nisam vise imao cime da izbegavam vojnu obavezu,pa trazio civilno,a oni mi uvalili bolnicu Sv.Sava.

Omiljeno pice?

8. pelinkovac, gorki list ali sad ga uzeli slovenci...zasto sve sto je lepo ima kraj...

omiljena klopa?

9. Teleci,ali i srneci gulas(i makarone pride)

Najlepse mesto na kom si bio?

10. plaza trsteno, nekih deset-petnaest kilometara od budve prema tivtu, ko na filmovima, izmedju dva brda pescana plaza koja uranja u ta brda jedno dva kilometra, a mala, jos bili neki jedrenjaci, a bio klinac

bio sam i u parizu, becu, budimpesti,... u masi gradova u evropi, ali ovo je nesto sto mi je ostalo ucrtano u mozak...

najlepse mesto na kom ste bili?

11. Ostrvo Brac,letovao od 3. do 7. godine,imao deda tamo plac i prikolicu,nisam mnogo video sveta(jer smo ratna deca),ali to je za mene jos uvek raj na zemlji.

Da li si zabrinut zbog smrti poljskog predsednika :)?

12. nemam pojma, s jedne strane "teorije zavere", s druge strane ljudi svakodnevno umiru, ne znam kako bih objasnio a da ne ispadnem bez srca...zasto bi on bio vazniji od bilo koga na planeti...zato sto je imao para za kampanju...

jesi ti zabrinut zbog smrti njegove zene?

13. Nisam,nesto nije bila moj tip :)

Da li mislis da je dobar fazon da kupimo akcije BIP-a po 50 dinara za jednu,i da se predstavljamo kao vlasnici pivare u drustvu?

14. odlican.

gde ima? jel moze dest komada ili mora paketi od hiljadu i vise?

15. E,to ne znam,samo sam video da je cena smesna,pa mi palo na pamet :)

Koliko mislis da uzmemo ako se raspitam?

16. pa za sto komada uvek ce da se nadje...ako me usere danas kladionica moze i dvesta...:))

ja terao zenu da kupujemo od apatinske pivare kad su bile 6 hiljada komad, zenska glava nije htela...ti kaze samo kocka i alkohol...posle tri meseca dosle na 22 hiljade...ne znam koliko su sad

pratis berzu redovno?

17. Ne pratim,ali imam drugare koji se time bave.

Kakav bi ti zivot bio bez kocke i alkohola ?

18. otkud znam kad nisam probao?...:)

zezam se, dobar verovatno, imam cetvoro dece, ima puno radosti s njima...

jesi gledao real-barsa sinoc?

19. Ne,ne volim spanski fudbal,a ni ta dva kluba,gledam samo Engleze,jer su dinamicni i ipak su izmislili fucu.

Za koga navijas u Engleskoj?

20. za bolton...otkud znam, svi celzi, mancester, liverpul, ja bolton...ali nesto ne igram prvu ligu pa i ne pratim u poslednje vreme, ne znam ni gde su na tabeli, a jedno vreme su me svi iz drustva zezali...e puko TI bolton, dobio TI bolton, ko da sam vlasnik...:))

ti za koga navijas u engleskoj?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.