Haha,ne,naravno,gledao sam s devojkom posto ona prati,pre mozda 7 dana,i ono je kao neki VIP,a pola ljudi nisam prepoznao,pa mi ona crtala,a meni bas pucalo nesto da pamtim.
pazi, meni zena radi u zavodu za zaposljavanje, a ja sa visokom skolom radim posao za koji treba osnovna...ali bole me imam dnevno dva do cetiri sata posla...tako da izvini nemam, ako bude nesto javim...
jedino u kladionici, tu me svi znaju i mogu da dovedem koga hocu...nego je kinta nikakva...
jesam...pre nekoliko nedelja...glupost, neki prozivli sve zivo, ja mislio da sam pao na kladionici, upao u vredjanje, popio ban...posle ispalo da sam prosao...vojvodina-partizan cekao 2+ prvo, u kladzi oznacili 1-0, sreca pa ne bacam listice...
jesi ti bio banovan? ala prepisujem, kao pola njih na vukajliji..:)
Jesam,spamovao pijan chat Bajom Malim Knindzom,pa se tu nasla i neka ratno huskacka pesma,pa mi nalepili etiketu govor mrznje,a ja nisam nista govorio :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Pa valjda je evidentno,za Karamele sa Gudisona :)
Jel' pratis Farmu?
jok bre, nista od tih gluposti...zena pratila prvi serijal VB, ja pljuvao po tome najstrasnije, svaki dan...drugi nije ni probala da prati...
ti pratis farmu?
Haha,ne,naravno,gledao sam s devojkom posto ona prati,pre mozda 7 dana,i ono je kao neki VIP,a pola ljudi nisam prepoznao,pa mi ona crtala,a meni bas pucalo nesto da pamtim.
Imas li neku sljaku za mene?
pazi, meni zena radi u zavodu za zaposljavanje, a ja sa visokom skolom radim posao za koji treba osnovna...ali bole me imam dnevno dva do cetiri sata posla...tako da izvini nemam, ako bude nesto javim...
jedino u kladionici, tu me svi znaju i mogu da dovedem koga hocu...nego je kinta nikakva...
kakav posao trazis?
Trazim takav kao tvoj sa 2-4 sata dnevno :))),jer imam i ja nesto sto odradjujem privatno vikendom,lepe su pare,al me smara visak slobodnog vremena.
Sta gospodja sprema za rucak?
nije ni tu, sam sam sa bebom, otisla u Krusevac kod nekog mog burazera na slavu, jos nisam napravio rucak
umas da umotas sarmu?
Umem da je smotam u dva zalogaja,al da umotam...tesko.
Da li si bio banovan na Vukajliji?
jesam...pre nekoliko nedelja...glupost, neki prozivli sve zivo, ja mislio da sam pao na kladionici, upao u vredjanje, popio ban...posle ispalo da sam prosao...vojvodina-partizan cekao 2+ prvo, u kladzi oznacili 1-0, sreca pa ne bacam listice...
jesi ti bio banovan? ala prepisujem, kao pola njih na vukajliji..:)
Jesam,spamovao pijan chat Bajom Malim Knindzom,pa se tu nasla i neka ratno huskacka pesma,pa mi nalepili etiketu govor mrznje,a ja nisam nista govorio :)
Znas li kako su bile dobre krmenadle?
Nemam blage.
Jel znas sta je to malo zuto i jede plavo?
To mora da je neki Kinez koji jede plocu Plavog orkestra.
U kom grmu lezi zec?
U onom do potoka.
Šta radi krava na trešnji?
Jede jagode,koliko sam cuo,jer je to ponela od kuce.
A sta ti radis na Visnji(obrati paznju na veliko slovo)?
Tresem je.
Zašto je pile prešlo ulicu?
Da bi telefoniralo...
Kako nastaje duga?
Tako što se produži kratka.
Koja je šifra tvog profila na Vukajliji?
100110111011011100110111001101010001011100110110011011
s'a ima?
svasta , kako na kom sajtu
kakvo je kod tebe vreme napolju?
Хладно.
Знаш ли да склопиш рубикову коцку?
Ne, ali moj brat Ajnštajn može. :)
Da li misliš da su vanzemaljci medju nama?