Metallica ili Megadeth

1. дефинитивно металика! за тај правац мегадед нисам чуо ал осећам да је још гори од металике, само име све говори - мега смрт!!!

2. http://www.youtube.com/watch?v=WDQtIjGQGPM&ob=av2e
    Pazi komentar:

All this band needs is a former lead guitarist creating a rival band Megastones and youve got yourself a party

seanmacman15 6 months ago 53

3. Kakve kurac masne metalike, neki megadedi i ta sranja... Radiša Urošević, Beki Bekić i Nedeljko Bilkić FTNJ! lolo

4. Radiša Urošević

Jeb'o te on, zamalo da me ubije pre par meseci, covek nume da vozi.

5. Између Шабана и Синана ја бирам Синана зато што је Шабан шабан, а Синан Синан.

6. Metaljika.
    Može lock.

7. Не може лок, јер је Мегађед бољи. Прц, ОПААААААААА!

8. Zaboravijo sam da navedem Bobana Rajovića, Nedžada Salkovića, Nešu Lutovca, Neverne bebe, Galiju, Šekija Turkovića, Miu Borisavljević, Vesnu Vukelić, Snežanu Savić, Bucku, Vericu Šerifović, Gocu Božinovsku, Ivanu Selakov, MC Yanka, DJ Shmeleta i naravno Esada Plavog! ko ne voli ove bogove muzičke umetnosti nek se kobejnuje. Uzdravlje!

9. Не може лок, јер је Мегађед бољи.

Pogrešan odgovor. Metaljika bolja.
    Ako mi ne veruješ, pitaj Mišu Tumbasa:
    http://www.youtube.com/watch?v=aT0RCCeeSLk
    OPAAAAAAAAAA!!!

10. Megadet slušaju samo Metalci a pomenuti Ajron Mejden hipi metalci.

11. A Ivana Bosiljčića prave tarzaničine!

12. Металика никад неће моћи да се назове најбољим метал бендом икад. То би било могуће једино да никада није постојао Ајрон Мејден.

Ukusi se razlikuju.
    To koji je bend veći ćemo saznati tek onda kada ih ne bude bilo.

13. Па, реално, ја више штујем треш од класичног хевија, али Мејдени су Мејдени, па и за Металику.

14. Metal raja sluša i voli više megadet, a metaliku slusaju i metalci i rokeri i baba u singapuru

15. OKO VRATA KRIŽ JA NOSIM METALIKE SE JA NE BOJIM
    Metalika.

16. Мене занима да ми ви мене кажете када се тачно Дејв одлучио да прекрши свој завет да не наступа на фестивалима заједно са бендовима који ''фурају сатанизам''? Или се Слејааааааа не рачуна ипак у такве? Мене то брине јутрос.

17. Metalikaa moj dobar drugar!

18. ne znam zasto toliko masovno odusevljenje metalikom,meni nisu nista posebno
    za ovaj megadet nisam ni cuo van ove teme

19. Како бре не знаш Пуњач дечко, па јес ти слушао ону ствар ''by the way'' од Металике?!?!

20. U maju Metaljika u BG-u na uscu!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.