Metallica ili Megadeth

1. Одрастао уз Металику, сад тврдим да је Мегадет бољи. :)

По мени, једини албум икада без иједне једине скрнаве песме - Youthanasia.

2. Megadeath stvara znatno,znatno losiju muziku od Metallice.Metallica je mnogo bolja live(neprikosnovena!).....Sve u svemu METALLICAAAA!

3. "isto kao sto je Kirk bolji od Mustaina"
    AHHAHAHAHHAHA :DDDD Smesan komentar.
    Nemam nista protiv metalike, dobri su, ipak su legende, al' veci sam fan Megadetha. Bilo da je Mustaine sve radio kao backfire ( iz mrznje ), po mom misljenju - vraski dobro je odradio. Istina da su vecina pesama sa albuma nakon cryptic wings bile lose, ali dobro je Mustaine odradio posao.
    Ne treba se svadjati izmedju ova 2 benda vec slusati ono sto ti pristaje srcu - u mom slucaju vraski Megađed thrash.

4. Zasto porediti 2 benda po Mustaineu i Kirku kad je James keva za obojicu :).
    James - riff master, jedni od najjacih riffova ikad napravljenih

5. И Мегадет и Металика.

6. Metallica, nervira me glas ovog iz Megadeth-a

7. Ja volim oba benda, ali Megadet ipak malo više. :)

8. gamby
    Ja volim oba benda, ali Megadet ipak malo više. :)

TO CARU! GAMBY JEBE!

9. licno oba benda su mi u top 4!
    Naravno Metaliku sam poceo prvo da slusam a Megadet nisam ni volio u pocetku bas ali su kasnije postali sve drazi i drazi.
    te prepirke ko je koga zajebo ko je kome krao pjesme i ta govna mene ne zanimalju, ja slusam pjesme i po kvalitetu Megadet jeste bolji, ali meni nekako bolje legne Metalika. Prva 4 albuma kidaju, volim cak i Blek album, sledeca tri sam poslusao jednom u zivotu i nikad vise (NE zato sto ljudi kazu da su se prodali nego zato sto su govno albumi realno) a Magnet nije los. Megadet ima mnogo vise dobrih pjesama i samojedan album koji mi se ne svidja uopste (Risk) ali meni su Metalikine najbolje bolje od Megadetovih najboljih i kontam da to presudjuje u njihovu korist.

10. Metalika naravno, njihove obrade su bolje od originala.

11. Šalabajzer
    Metalika naravno, njihove obrade su bolje od originala.

OPET EPSKI!!!!!JOJOJOJOJOJ!!!

12. Nešto ne slušam ni Metaliku ni Megadet, mada bih mogao da izdvojim neke pesme od oba benda koje mi se sviđaju. Što se tiče stila, nekako mi se više sviđa Megadet. Rifovi su im jeziviji od Metalikinih i zbog toga su mi interesantniji. :)

13. Ја више волим Мегадет, што због текстова, што због рифова. Не знам зашто али бољи су ми. Металика је сасвим солидна, али ми је музички део мало конфузан (промена ритмова и све то).
    Неко је поменуо да је после РИП-а почело златно доба Мегадета, а ја мислим обрнуто. РИП је био тријумф, а после је полако почео пад. Следећа два су била добра, али Риск је њихов најгори албум. То по мени није треш метал, али се може слушати.
    Волим Мегадет више због текстова и генерално због неког њиховог стила.
    Металику не волим из разлога што су избацили Мастејна, а то га је вероватно доста погодило (знам из неких сопствених примера везаних за музику и неке друге сфере живота). Такође, Мегадет је по мени креативнији. Омоти су бољи (али и Металика има доста добрих).

Али као што гамби рече да највише воли Мејдене, код мене је исти случај... Затим иде Мегадет, па Дикинсонова соло каријера, онда може да дође Металика.

14. Металикин Кил Ем Ол.

15. Megadet. Mrzi me da obrazlazem.

16. Megadet.Jednostavno mi zvuci bolje.

17. Teško pitanje, ali neka bude Megadeth zbog Mustainea, kog obožavam.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.