Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Megadeth.
И једни и други. Али ипак Металика. Не свиђа ми се Мастејнов комплекс и вечита тежња да надјебе Металику да би показао да је бољи. Океј, бољи си, ај се сад опусти мало.
Ал' му је глас пропао жешће. Кад боље размислим, никад није ни имао ту жестину у гласу као Хетфилд.
А и Мегађед некако није бенд. Мегађед је јебени Мастејн. Мастејн који вазда мења музичаре. Металика има три човека малтене од почетка до краја, само су се басисти мењали.
I Elefson se isto. Oni praktično nose ceo bend na svojim leđima.
A što se tiče zvuke, nekako opasnije zvuče. Propao mu glas jeste, ali jebe koliko svira džitru. I sam je rekao u par intervjua da ga sad više boli kurac da bude bolji od Metalike.
Metalika mi lepša za slušanje.
Металика, наравно. Волим ја и Мегађед, али они никад нису имали ту енергију као Металика. Џабе Мастејну, Фридману и екипи што боље свирају од Кирка и Џејмса, кад су Кирк и Џејмс јачи ликови и праве боље песме. :) Онда Мастејн мора то да компензује и на све стране олајава Металику и 200 пута понавља како је изјебао Киркову рибу. Сировина. :)
Кења. Цитираћу га: ''Ендгејм је до јаја албум. Дет Магнетик је џем''. Напуши се он мало курца Дет Магнетику. :)
http://www.youtube.com/watch?v=8ekM6zRQ-Mw
Pa ono, oba albuma nisu nešto super posebno. Omekšali su, jebiga.
Pičke, prvo se pljulju a onda se grle,ljube i sviraju am i evil.
Ма то што каже Ричи, то је све фора за шире народне масе, Дејву треба Металика, и обрнуто. Металика је до јаја, уз њу сам кренуо са металом, померили су границе, објаснили неке ствари... Али Мегадет ми је тренутно дражи, ваљда зато што из њих исијава бес (тј из Дејва) а и Металику сам изгустирао.
Од металикиних ствари апсолутно све могу да слушам, чак ми се јако свиђају неке ствари са Ст Ангер-а... И оне слинаве ствари са Лоуда, и тако даље...
А код Мегадета ми се свиђају неки тотално уврнути моменти (песме), и рецимо да због тога желим да их ставим у овом тренутку на прво место (Послушајте Диадемс, Инто тхе лунгс оф хелл, а сецрет плаце и тако то...).
Već sam jednom pisao ovde ali vidim da nema mojih postova, uglavnom prosrao sam se mnogo ali i dalje stojim iza svega što sam rekao, iako sad toga nema nigde, nek' ga oblajva onaj ko je obriso, pu, pederi, demoni, licimuri!!
Megadet.
Prvenstveno zbog gomile proliva na Load i Reload, ne znam ko je beše rekao da su mogli da odaberu neke ok pesme i da naprave jedan ok album, ali ne, moraju da siluju inspiraciju, i da, kako da kažem... Fejluju.
St. Anger takođe ima par ok stvari ali je generalno njaaah. Pitam se samo kome li je palo na pamet da izbaci jebene solaže? Doduše onaj zvuk kao da su snimali u garaži a ne u profesionalnom studiju zvuči zanimljivo, donekle.
A sa druge strane Megadeth ima samo Risk.
I to.
A šta bi onda rekao za Death i Čaka Šuldinera?
Bob Rok govedo neopevano.
Riči to je bilo retoričko pitanje.
To ne menja činjenicu da je govedo neopevano.
Na kvadrat!
Руку на срце, то што су га отерали у курац их не спречава да праве овакве ствари... х)
http://www.youtube.com/watch?v=tVik0lyIM0o&feature=player_embedded
Што значи да не може да се догоди да задржи у бенду неког ко би га ометао. Шутне и ћао- здраво. То је његов начин и ту му се нема шта замерити.
Све то стоји, али који ће му ђаво Бродрик, кад више вуче на пауер метал него на треш са њим. Бродрик одсвира Фридменове солаже к'о ''На крај села жута кућа'', али није то то. Једина му је та грешка што нема Фридмена, а и бубњар сада није нешто конструктиван.
E to. Fridmen jebe.
Торнадо оф соулс је мени најбољи соло који сам чуо. Има их још, али овај је најбољи. И брзина и мелодија. Код Бродрика је фора да у што мање времена удари што више тонова.
А што се тиче сценског наступа, Фридмен је био много више кул, јер Бродрик хедбенгује и кад свирају Труст. :)
Управо процурео нови Мегађед. Па ко воли...