Metallica ili Megadeth

1. Немој из деведесетих лајвове од Металике, може евентуално Сан Дијего из '92. Вероватно најјачи лајв им је у Сијетлу '89, тај погледај.

2. smare, poslusas rust in peace album i to ti je najbolje od megadjeda po meni. ako ti se to ne svidi onda jebga nije to za tebe :D

Тај рад! РИП објашњава, а следећа два су му лева и десна рука.

Мало сам слушао ово ново, добро је, али ми се Блек Свон више свиђа на УА албуму него овде.

3. Срање тема, реално кога боли курац? Неким људима је прејебено досадно, гет а лајф, тај фазон.

4. Da bre gamby, stvarno ne kapiram koja je budala mogla da je otvori lolo

5. Stvarno je glupa tema. Metallica naravno.

6. Stvarno je glupa tema. Megadeth naravno.

7. Stvarno je glupa tema. Joy Division, naravno.

8. rekoh već valjda...MEGAĐED!

9. Nego, Metalika snima novi album, samo svoj, trve Metalika album bez gostiju. Ako ne zaseru biće do jaja, Megadeth zastranio Trinaesticom, ali ok je.

10. И даље расправа Металика или МЕгадет. Ајде сад сви да одемо по неколико бомби Апатинца, навучемо прслуке са пришивачима и забодемо на степениште музеја. Брате...

11. У наслову теме неко жели да ме пита да ли бих остао гладан или жедан. Ја ћу вала и да пијем и да једем, али не говна и пишаћу. И једно и друго су говно и пишаћа од музиканата и музика им је говњаива и пишаћаста.

12. Nema rasprave ovde već duže vreme, bar se meni tako čini.

13. Утисци новог Мегадета? Мени солидно, могло је и боље, прошли је бољи, али и овај је добар. "Ви д пипл" и "13" најбоље песме.

14. И даље расправа Металика или МЕгадет.

Емперор.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.