Informacije o obrisanim definicijama i posterima više ne postoje. Razlog je vidljiv na groblju

1. http://vukajlija.com/moj-muz/164295#comment_366934

Zašto?
    Smatram da je moderator pogrešio.
    Ako definišem nešto što svojatam ili je moje ili je autentičan doživljaj onda je definicija krajnje, izrazito, veoma i 100% subjektivna.

Šta je u obrisanoj defkici nekvalitetno?

2. To je samo tvoj subjektivni stav, zato je obrisana. Mada, u pravu si, nije trebalo da se obriše kao "nekvalitetno", već kao "nije definicija". Zamisli sad da ja napišem: Mančmelou - ono što bih jeo prekosutra. To je samo moj lični stvar o nečemu/nekome, nije definisan pojam.

3. Ја да сам брисао, било би под ''нема смисла''.

Ајд сад сви да пишемо овакве дефиниције:

Фића:
    Једина кола која могу да купим.

Харли:
    Мотор који бих желео да купим.
    Чак и у наредном животу, а и после тога.

4. Black Hole, definicija pojma MOJ MUŽ ne postoji (osim jedne i to obrisane).

Ja nisam definisala termin : MUŽ (kao što ti navodiš:mančmelou); već MOJ MUŽ.

Čim je MOJ, onda je sve subjektivno.
    Uostalom, deder, proveri :
    MOJ BABA
    MOJ DEDA
    MOJ drug
    MOJ k*
    moj tata milicajac
    Moj problem
    Moj lični & privatni hejter
    Moj drugar iz detinjstva (rajsfešlus, rupica na obrazu, vino)
    MOJ pas
    Moj sin
    Moj sestric od ujaka
    moj brat
    itd

MOJ MUŽ nije kvalitetno??!!

5. Džimi, deder, ne istrčavaj se :
    http://vukajlija.com/pretraga/izraz?commit=tra%C5%BEi+%28enter%29&s=moja+baba

Ne moraš da navodiš banalne primere, ili makar dodaj MOJ ispred FIĆA ili HARLI.
    MOJ/MOJA defkica ima na tone.

6. http://vukajlija.com/moj-muz/164295#comment_366934 Defka je kvalitetna. Štaviše ima dušu. Topla je. Ako modratori pokušavaju da naprave sterilan i bezdušan sajt od ovog mesta na pravom su putu. Izgleda da se opet ovde promoviše šabanizam i munizam. Ako hoćete da se sakrijete ia nekih pravila možete, Kajzen vam je dao odrešene ruke to svi znamo i na vašoj subjektivnoj proceni se zasniva sve. Hvala.

7. Majav, ti nisi definisala pojam "moj muž", već sopstvenog muža, koga očigledno voliš, poštuješ i s kim bi provela i naredni život. To je baš lepo. Ali to je tvoje subjektivno mišljenje o toj osobi. Verujem da postoje neki ljudi koji možda misle drugačije o toj istoj osobi, ali, realno gledano, to nikog ne zanima ovde, pa s toga takvoj definiciji ovde nije ni mesto.

8. Може рецимо ''Мој бели ауто''?
    Овај неки фазон?
    http://www.youtube.com/watch?v=KesXDb9l91E

:)

Дефиниција би онда гласила:

Наслов: Мој бели ауто
    Дефиниција: О, како волим да возим мој бели ауто

9. Ова тема форума полако почиње да ми буде омиљена. Овде се коначно о нечему озбиљном разговара, ту и тамо се нађе неки валидан аргумент, не као у коментарима аутора.
    Мислим да су у овом случају модови у праву. Ипак.
    Дефиниција "Мој муж" треба ипак да има неки општи карактер, а не субјективни, јер немаш ти, мајав, једина "свог мужа" већ свака суприга на свету.

10. Na kojoj temi ovde mogu da zamolim moderatore da mi se izbrisu 3 definicije?

11. Kako nije definicija moj profesor.. Upravo obrisana valjda će brisač dat odgovor

12. Upravo ste obrisali definiciju koja ima 260 i nesto pluseva i 35 puta je postala omiljena kao nekvalitetnu. Uz to, postala je i definicija dana. Svaka cast!

13. Vocar, iskuliraj sa impulsivnim spem-definicijama, zamolio bih te najlepse. Pogledacu sta se tu desilo, daj mi malo vremena.

14. Nije moja defka, ali me iznenadilo (pozitivno) kad sam je video kao definiciju dana i onda je odjednom u zemlju propala. Mingova definicija Homer i Mardz Simpson, konkretno.

15. Razumem, razumem :)
    Daj samo malo vremena da vidimo ko, kako, zasto, s kim/s cim itd... Birokratija, sta ces :)

16. "Homer i Mardž" nije nekvalitetna. Ako hoćete nekvalitetno, ja samo svoje mogu da ponudim, pa izvol'te na moj profil da brišete. Nema smisla.

17. Брате стварно , дефиниција можда није најбоља , ал' је добра и није за брисање.

18. Ma ne, opušteno... JEDNA glava je pametnija od 260 i nešto glava. Staro dobro moderatorsko pravilo...

Bravo Che-vu, bravo... 5 sati vam treba da obavestite autore ko je i zašto to uradio... Svaka vam čast na efikasnosti i požrtvovanju... Ponosi se Kaizene...
    Ne morate da se deranžirate zbog mene, Surovi je obrisao definiciju.
    Jedini je odsutan sa 5 sati sa sajta, sledeći je 3 sata a taj je morao videti voćarevo pitanje...
    U pitanju je čist inat, jer sam ja uvek bio najglasniji po pitanju brisanja definicije dana. I TEK ĆU BITI!!!
    Da je nekvalitetna, tu priču može dugura u pseći čmar... jer to jednostavno nije istina...

19. Minže, ja sam minimum 3 do 7 puta pomalo povratio u usta dok sam čitao definiciju. Ne da je nekvalitetna, već je i totalna sramota za sajt, bila definicija dana ili ne. (nije obrisana zat što je postala definicija dana, već bih je obrisao i da sam normalnonaleteo na nju)

Čist inat? Brisanje definicije dana? Sve sam ja to obrisao iz keša namenjenog vukajlji. Veruj mi, nisam zlopamtilo.
    (ukoliko misliš da si nekim akcijama zaslužio ovo, to je jednostavno činjenica da si napisao jednu izuzetno lošu definiciju)

20. Mozda si samo nesto lose pojeo dok ti se povraca? Definicija je predobra! Uostalom, ako Black Holu recimo nije bila losa ( izvinjavam se coveku, igrom slucaja je ostavio komentar ), a i on je, koliko se razumem, clan osoblja, odakle tebi pravo da obrises nesto zasta je 260 ljudi reklo da je dobro? Samo zato jer se tebi povracalo? Imas palac dole pa izvoli...kad bi svako mogao da brise ono od cega mu se kenja,povraca, bljuje ( a sada je popularno napisati: "kenja mi se od toga i toga" i ispadnes faca u drustvu ) verujem da ne bi ni "moja baba" ostala na Vukajliji. Dakle, cista samovolja pojedinca. Daj coveku "vlast" i svako jutro se pomoli bogu da mu dvanaestopalacno crevo radi kako treba toga dana...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.