Informacije o obrisanim definicijama i posterima više ne postoje. Razlog je vidljiv na groblju

1. Сад морам нешто паметно да напишем, на тему "Волим Динамо"... Па ти види. :) Мора да одстоји.

2. http://vukajlija.com/srbija-na-sp-2010/167026
    дефиниција дана неквалитетна !?
    никад нисам веровао у ту неку строгућу и побуне против модова на вукајлији...али сада сам то осетио на својој кожи и сада нажалост потпуно разумем...господо...

3. Интересантно је колико људи придају значаја дефиницијама дана. Дефиниција ко дефиниција само што је пало превише људи гласало за њу. Да сам мод и ја бих је обрисао под истим разлогом.
    Али оно што не могу да опростим је брисање дефиниција које су наводно плагијат, а не брисање правих плагијата.

4. A ja ne mogu da oprostim brisanje definicija dana!

Iz prostog razloga što su to kao normalne definicije (nisu sve, ali pretpostavimo da jesu), i onda kao kad postanu definicija dana onda su nešto posebno i sad svako šilji patku na njih kroz komentare (jao džiberu pa jel vam ovo tog dana bilo najbolje? jel juče bio štrajk?) i slične nebuloze.
    Oću da kažem sad kao definicija postala naslovna i odma ako ne zadovolji kriterijum naslovne teraj na groblje, kakav bezobrazluk!
    Ta definicija ne bi bila brisana, da nije postala definicija dana.
    Sujeta upakovana u fini zaštitnički odnos prema sajtu. Ajde molim te!

5. Е јбг, битна ми је.

само што је пало превише људи гласало за њу

само што се "мало превеликом" броју људи свидела дефиниција, "мало превелики" број људи је насмејала и "мало превелик" број људи су је ставили у омиљене дефиниције...и онда се избрише, а што каже влајко да је није проглашена за деф. дана вероватно би и сад била на сајту

6. Што те дефиниције једноставно не избаците само са листе дефиниција дана, нема разлога да их бришете?

измена: Сем оних које су стварно глупе.

7. Ja se slažem sa GM-om, vratite čoveku definiciju bar ovako...nemoj ste tolke Koštunice.

8. Srbija na SP 2010

Сви знамо какви смо, а знамо и какви су нам новинари. Два могућа пута Србије кроз Јужну Африку деле се на онај у коме ће нас карати сви редом и онај у коме ћемо ми карати а наши новинари ће само појачавати интензитет порнића ма који био.

Cek, jeste li vi ozbiljni? Ovo je definicija?!

9. пример је могао да иде у дефиницију, мада није то битно.
    А мислиш ли да је СВАКА дефиниција дана до сад била баш ПРАВА ?!

10. Cek, jeste li vi ozbiljni? Ovo je definicija?!

Da! Bukvalno je to definicija Srbije na SP-u

11. Ово је репорташа или нешто слично, а нисам нешто много образован по том питању. Али знам да није дефиниција, а чак и ако је квалификујемо као дефиницију некако, онда је то врррррло невалитетна дефиниција.
    А зашто се бришу дефиниције дана и толоко се тресе гора и рађа се миш?
    Просто јер се виде на насловној и не мора много да се модератор сатире и да чита 34504398540 дефиниција дневно да би нашао неку која је неквалитетна или није дефиниција или шта већ. И немојте ми молимвас да је популарност мерило квалитета. Пре ће бити мерило квантитета људи који су је прочитали и, ако их је мало орасположила, дају + без претераног удубљивања у форму, стил и садржај поменутог уметничког дела.

12. Ja bih da se izbrise cela mogucnost da neka definicija uopste i postane definicija dana. Bezveze izoblicava sliku o popularnosti, (danas za def dana treba oko 120-130 glasova, sto se pretvori u oko 6 puta vise u roku od nedelju dana), podstice reklamiranje i spemovanje, odvlaci od sustine kuloce sajta, (zezanje)... mislim, ok je da postoji i neko takmicenje za lozace, (ima nas i-ha, jel'te), ali mislim da je kao ideja suplja k'o sito i da jednostavno ne radi.
    Da ima 5 umesto jedne, to bi mozda i radilo, nisam pametan.

13. А мислиш ли да је СВАКА дефиниција дана до сад била баш ПРАВА ?!

Koji klise! :) Pa sto se nisi zalio na te za koje mislis da nisu trebale da budu PRAVE definicije dana? Kako to da se to pitanje pokrece samo kad se obrise neka definicija dana, a ovako nikom ne smeta previse?

izvoli: http://vukajlija.com/forum/teme/158

14. odvlaci od sustine kuloce sajta, (zezanje)

значи ова о СП је била превише озбиљна?

15. Slažem se sa Che-Vuom da se ukinu definicije dana, zbog svega toga što je naveo.

Ali već kad nisu ukinute, pa neka je braem na toj naslovnoj, za deset dana i nju će ljudi da zaborave.

a to što Dotere, moderatore (pojedine) mrzi da traže nekvalitetne definicije stvarno ne zaslužuje moj komentar.

16. Pa sto se nisi zalio na te za koje mislis da nisu trebale da budu PRAVE definicije dana?

Зато што нисам сматрао да сам ја тај који ће да сјебе деф. на коју је 200 људи гласало позитивно. Када јесте неквалитетна, дегутантна и остало могу да пријавим, и то што пре...а не овако да се брише кад победи :s

17. Или да остане деф. дана, али да се укине страница са деф. дана и да им ("победницима") се као обештећење деле златне звездице к'о D.A.R.E.-овцима.
    Ч)

18. Мислим да је Че-Ву у праву. Требало би (бар привремено) укинути дефиниције дана, како би се сви мало охладили.

19. Pa sto se nisi zalio na te za koje mislis da nisu trebale da budu PRAVE definicije dana?

Nije meni upućeno al da odgovorim.

Svi smo se složili da se moderatorski autoritet u ocenjivanju kvaliteta ne dovodi u pitanje.
    Zato bi bilo totalno gej da gologuzan Vlajko, nekom istom gologuzanu ovde na primer duletu345 prijavljuje postere i definicije kao nekvalitetne. Ko njemu, mislim Vlajku daje to pravo?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.