Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Dotter je bio mod dok sam ja jos mesto puske pistolj bio ;)
БиЈо и јесте није исто :П
Сад могу да будем само она жица и да ти проџарам дизне, ако ти се нешто зачепи, па да лепо мош да пуцаш :Д
Ristekpa!
Smatram sledeće:
Da moderator koji misli da je dovoljno kompetentan da proglasi definiciju dana nekvalitetnom, čime udara kontru ne samo autoru definicije nego i svima onima koji su dali plus (a njih je 10x više), MORA sam da se javi na ovoj temi i DETALJNO objasni po kom kriterijumu je ona obrisana.
Baš onako kako je uradio Surovi, na moj zahtev.
Vi jeste moderatori, ali vam ta titula ne ide u prilog inteligenciji, nego iskustvu. Sve i jedan moderator je relativno objektivan i solidan u obavljanju tog posla. Ali tek tako otresti definiciju dana, kao da je definicija o Čak Norisu... time pljujete autorima u lice i nipodaštavate njegov trud i zalaganje.
Znači... obavezno, detaljno obrazloženje!!!
:D Moša.
Дефиниција дана је изгубила своју драж у последњих 10ак месеци. Људи, ја се пробудим ујутру и погледам јучерашњу дефиницију дана, кад оно она већ покупила 500 плусева! Ја сам своју прву дефиницију дана добио са скором 40:3, а данас у 12 увече дефиниција дана чим изађе на насловну има скор 150:10. То је тотално покварило систем популарности, ја мислио да ће овај просек то да поправи али ништа! Па ја имам за 15 поена бољи просек од нпр. Еуглене, а она је 15 пута бољи аутор од мене!
Каизен је пре неких 5,6 месеци најавио да ће у потпуности да промени систем популарности и оцењивања, тј. да ће се гласови искуснијих аутора да вреде много више него гласови оних који су јуче дошли на сајт и написали 2 дефиниције.
Надам се да ће бар део тога да буде реализован у овој новој најављеној верзији.
Ma to neko zajebava šampiona zbog onoga što mu je pisalo na profilu, 100%! Vratiće mu definiciju!
Ако се ова дефиниција врати оћу да се и моја ретардирана дефиниција тзв. плагијат врати истог тренутка. Или свима да се врате срања или никоме.
Jeste, kako moze njemu a meni ne?!
Ajde, Ivana, reci što si obrisala definiciju! :)
а шта је то мени писало на профилу? :D
моја дефиниција није срање :)
pre 3 sata
Smatram sledeće:
Da moderator koji misli da je dovoljno kompetentan da proglasi definiciju dana nekvalitetnom, čime udara kontru ne samo autoru definicije nego i svima onima koji su dali plus (a njih je 10x više), MORA sam da se javi na ovoj temi i DETALJNO objasni po kom kriterijumu je ona obrisana.
Baš onako kako je uradio Surovi, na moj zahtev.
Vi jeste moderatori, ali vam ta titula ne ide u prilog inteligenciji, nego iskustvu. Sve i jedan moderator je relativno objektivan i solidan u obavljanju tog posla. Ali tek tako otresti definiciju dana, kao da je definicija o Čak Norisu... time pljujete autorima u lice i nipodaštavate njegov trud i zalaganje.
Znači... obavezno, detaljno obrazloženje!!!
МИНГА ПОДРЖАВАМ ! тј. он мене :)
http://vukajlija.com/srbija-na-sp-2010/167026
Ja bih sada, da umem, citirala ovaj Mingov post i ispod bih ga pitala de ce mu dusa!? Pa onako detaljno opet? Nije humano :)
Imam li šanse da lepo zamolim za objašnjenje što mi je obrisan poster ?
Čisto da znam gde sam fejlovo, zbog ubuduće..
'Kvotovo' sam već postavljeni poster i bacio link za 'objašnjenje' na vikipediji u ona dva polja, iz dva dela... i to je bilo to...
unapred neizmerno zahvalan
------------
(edit) - nismo ga smatrali dovoljno kvalitetnim.
Šampione i je te podržavam!
Pisalo je "Pišem definicije koje nisu dovoljno kvalitetne da bi postale definicije dana, ali su dovoljno dobre da ne budu obrisane". Odprilike tako nešto, mislim da se ne varam!
Kontaš šta sam kontao? :)
"али су довољно добре да не иду на гробље" :) да, тај фазон...
хвала за подржавање :Р
пред избор нове дефиниције дана ја још чекам неке одговроре...
i need some explanations...
Naravno da nije humano, isto kao i brisanje definicije dana...
Oko za oko - pasta za zube!
I ako je ZAISTA nekvalitetna, opet...
E evo me, nisam bio tu juče veći deo dana, imao sam posla. Ja sam obrisao i ovu i prethodnu i onu tamo...
Morate da shvatite jednu stvar: (to su verovatno dve-tri stvari)
Definicija dana, kakva god da je, postoji. Kao takva ona je jedan od inicijalnih kvalitativnih kapisli za ljude koji dolaze ovamo i uopšte, hteli mi to da priznamo ili ne, na neki način reprezentuju ovaj sajt.
Da bi trebalo samo da se skloni i da se stavi druga, a ne da se briše ukoliko nije dovoljno dobra - trebalo bi.
Da bi trebalo da se briše pre nego što postane def dana - trebalo bi.
Da bi ih trebalo ukinuti - trebalo bi.
Ali nisu ukinute i tu se niko od nas ne pita.
Dnevno izađe previše definicija da bi se mogle sve pročitati i obrisati, a takođe drugačiji je kriterijum za rezličite stvari. (novajliji nećeš odmah da brišeš, iskusnom liku ćeš nešto ili da oprostiš ili baš da budeš rigorozniji etc.)
Sve se svodi na to da se jebenim brisanjem definicija dana najefikasnije staje na put širenju nekvalitetnih definicija (kad ih obrišemo dovoljno, ljudi će, da bi njihova definicija opstala, trebati da napišu neku super stvar). Ne dovodi se više u pitanje samo reklama i guranje sopstvene definicije da dogura do određenog broja bodova. Sve je to džabe ukoliko definicija nije dobra.
Vi kao više ili manje priznati autori bi trebalo da podržite akciju i trudite se da se što uspešnije sprovede u delo.
Evo, šta mislite o trenutnoj naslovnoj definiciji? Da se briše ili ne?
Tu i tamo, no kad bih morao baš da se odlučim rekao bih ne.
Ок је дефка, али искрено не знам да ли би требало да буде деф дана, јер није непозната фора (барем мени), а није да се нисам насмешио кад сам се сетио кад сам први пут чуо ово.
Једноставно није ни за брисање, а није ни за деф дана. Када би могли модови да замене деф дана са пратиљом реко би да видимо ту пратиљу да да бришемо цео дан или да заменимо :Д -> неквалитетне дане треба преспавати :Д