Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
и ја бих купио сашу лошића кад би могло, пара не бих жалио уопште... какво би ту мучење до смрти комбиниркама и бакљама пало ајооој
Rek'o bih da ih iznajmljujem, naplaćivao bi kiriju :)
Јоој, чоколаду! И књиге. Много књига. ♥
ja bih ga na drugi način mučila. 3:)
ако сам добро схватио шта хоћеш да кажеш онда фуј
Ovu šmekericu
http://promobile.rs/uploads/Alfa-Romeo-156-polovnjak.jpg
Lap-top.
ljubav ne bira. :p
Kad se budeš cimala da kupiš mnogo knjiga, da mi uzmeš Majstora i Margaritu, ali tamo na Slaviji, vid'o sam jedno mlogo lepo izdanje, samo 800 kinti. :D
Pa jedino ako bi uzeo neke 2 stančuge fazon u Kneza Miloša, drukčije nemere. Veruj mi, nije to toliko dobro koliko misliš da jeste. :) Mis'im, naravno da je gotiva da ne moraš da radiš, da se cimaš, ali sve ima svoje prednosti i mane.
Ти читаш?!
Мере, мере, ћу ти поклоним. :Д
http://images.nationalgeographic.com/wpf/media-live/photos/000/010/cache/human-brain_1001_600x450.jpg
ovo, fali mi poprilično.
Sedra&Smith, tvrdi povez
Младеновачку печењару МБ
Одиграћу неки тикет, сигурицу, да будем 500 динара у плусу.
Bolje igraj rulet, siso :)
У јее, срећа па не играм то више :)
Nemojte rulet, deco moja, bolje pojedite nešto, lolo :)
lolol, bolje bolje :)
Bolje da platimo kurve....
Auuuu, pa nisi mogla više da me spustiš i da si htela. :D Čemu toliko iznenađenje, je l' delujem baaaš toliko glupavo? :) Ali znaš šta je najgore, što sam za ovu celu godinu jedino čitao gradivo vezano za faks, ništa osim toga. Smore te te knjižurine i onda ti se ni ne čita ništa više. Bar je tako slučaj kod mene, što je mnogo loše. A Majstora i Margaritu sam krenuo da čitam pred kraj srednje i toliko mi se dopalo delo da sam rek'o da moram da ga uzmem i pročitam do kraja. :)
Pazi šta si obećala, na Internetima sve piše! :) Nije 800 kinti mala para, ako uopšte bude koštala toliko dok ti dođeš do tih para. :D A moram da se oslonim na tebe jer ću ja za tu knjigu da skupim za jedno 2 godine. :D