Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
:gadjaju merci: :)
E,ako si se proveo! :)Bar su lepi povodi za lumperajke!
Pozzzzzzzzzzzz i poljuuuuuuuuubbbbbbbbbbbbbbb Merci :)*
:masu merci: :)
Skoro nisam povezao ovako...kao da sam znao da ubodem vikend...
gde ste ljudi....
de si Javio? Ima li nesto na kladzi?
E,Javio,ala si se udubio u raspravu oko defke-pa ni makac! :)))
Promasio si Ledeni! :plazi mu se: :)))
Si videla goga, ja je przim, a oni svi na mene...
uvek sam imao uvrnut smisao za humor, ali malo mi glupo sto proziva tog tipa...:))
nema lesas nista, puko u sybotu na partizan, cekao 2+ prvo ili 4+ do kraja...
Gogo, a sto ne odspavas malo?
dobar vam dan:)
zdravo zekane...:)
Ma,to je normalno-sad kad joj je bivši..
Volimo mi žene malo da "prozivamo" Javio ,da se muški ne ulenje-zlu ne trebalo :))
:cacka oko mercinih kocnica: :)
samo nastavi javio cujem da se za spam ne banuje vise :)
Ćao Zeko :**
Lijane,ne mogu,čekam da mi počne čas,a dete me ladno ispalilo,pa mi ne vredi da džonjam do sledećeg časa..ubistvo! :(
a o čemu vi sad pričate:)
opet nisam u toku:/
e jel tako ledeni, ma dosadno mi vec...:))
a malo mi i ubolo oci ono "ja sam dobra riba" pa reko da je pecnem, ima boilje pa otiso kod nje...:))
citaj zeko, citaj...
Javio, e ako si...
a znam sad, javio, ccc, pusti devojku jebote, nemoj da joj staješ na muku