Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pozdrav zekana :))
I kako ćemo sad, elek, hoću li ja tebi preneti pozitivnu ili ti meni negativnu energiju? :))
Ja sam u faradejevom kavezu,tako da sam zaštićen,a ti vidi šta ćeš.
Jes zajebano, odatle nit šta može da izadje, nit šta da udje... izgleda da će svako na svom da ostane onda...
Tako je i najbolje
Ako ti tako kažeš... neka bude.
Nego sinak da nisi igrao neku kladionicu ovih dana?
Ne,ja se tim ne bavim.
Javio visi stalno u kladži,pitaj njega ako ga sretneš ovih dana.
A čime se ti baviš, sem što se smaraš na predavanjima?
Ajde vrati bratu profil :))))
Čekam da nešto padne sa neba i ubije me.A i čekam da dobijem na lotou,samo nikako da uplatim.
Nije mi brat tu, merci, ja sam :)))
Pa pre će sinak ovo prvo da te strefi onda.
znaci dobro vece :D
Merci ja jesam brat.Onaj drugi samo psuje i svađa se.Ja sam onaj stidljivi što se krije.
:trlja oči u neverici da vidi Dominu:
:)))
P :* :D
Ne znam ja vise nista :D
Pozz Domi :)
Pa de si ti malac, ne daš da se vidiš nikako? :)
Načisto sam se upropastio...
cao svima :D
@P smorila sam sa na vuki.. jbg.. nije to to :D gde si ti bre hulagancino :D nisam zaboravla na pivo... ZNAS :DDD
Zdravo svima.Neće me biti neko vreme,slobodno se veselite :D
Pa dobro, sad će ti možda prijati opet malo neko kratko vreme :)
Domi, ako ne pre toga za Zvezdino gostovanje ćemo sigurno da pijemo pivo :)))