odbanovala sam se samo da kazem da necu da dodjem kuci narednih mesec dana...a s obzirom kako jedes, tebi ce se potrositi zalihe u frizideru jos danas!!!!!!
ps.ako ces vec dedes, bar jedi one tvoje...evidentno je da si ih kupio kod cike na zelenjaku pa samo tutnuo neku marku na njih....nemoj one sto su stvarno skupe molim te :(
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Па, Доми, јеси ли бар оздравила сад, кад си имала толику температуру?
Nisam jos :/ pijem neke glupe lekove,, nis me ne pitaj :(
Jesu sa crvenim trouglićima? :))
ko sta radi ova domina je bolesna......
hahahahahahah :D jok imaju znak dolara :D
sta ces lila kad sam osetljiva :D treba me cuvati pod staklenim zvonom :D
ja sam jutros zakljucala celta u stanu i zaboravila da mu ostavim kljuc :(((((((((((
Lili nam je od jutros raspoložena za potprckivanje, reklo bi se :))
EDIT: Neka ga čovek, nek' se odmori malo od tebe :))
nisam majke mi...bilo je slucajno :)
lila banovana trajno
hahahahahahahahahaha :D
Uuuuu, sad leela pizdi što ne može da napiše ništa :)))
osecam njen bes u subotici :D pravda za lilavu!!!! :D
odbanovala sam se samo da kazem da necu da dodjem kuci narednih mesec dana...a s obzirom kako jedes, tebi ce se potrositi zalihe u frizideru jos danas!!!!!!
Celte, ću ti donesem ja pljeku od Bajlonka :)))
drzim u ruci nesto skupo sto mnogo volis, i razmisljam se da ga lansiram kroz prozor, ako se ne pojafvis ovde za pola sata sa klopom...
ako mi sjebes neke naocare za sunce ja cu tebe da lansiram na mesec kad dodjem...sa sve klopom!!!!!!!!
EDIT: jel sam pogodila?
pojescu ih
sto si nesto nervozan jutros maco bre?
ps.ako ces vec dedes, bar jedi one tvoje...evidentno je da si ih kupio kod cike na zelenjaku pa samo tutnuo neku marku na njih....nemoj one sto su stvarno skupe molim te :(
ps.kaki si nevaspitan, rasterao si ljude ccccccc
pobjeda
Uuuu, dobro dodje Dio... već mi postalo neprijatno ovde... :)))