Ко последњи победник 38

1. Kako srce? (Zbog utakmice) :))

2. U Nokia Areni MUK!

nema veze sto nije dosao x dobio Partizan....:)))))

3. PARTIZAN, PARTIZAN, PARTIZANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...

4. a lesas kakva utakmica....:)

5. De si,Robertidas.:)Evo,slušam mjuzu i tako..
    Pozdrav,Lijane banatski :)

6. malo je falilo da se slogiram...ej, gubili smo 21, a dobili sa 8...to mozemo samo mi...

7. pozdrav Gogice banatska...

8. a ne moze njih da sere sut celu tekmu a vas da nece...

lepo,lepo, bas sam radostan ko da je rad nekog pobedio...:))

9. pozz roberto...

dobili ste proslo kolo 3:2 kuci, ako se ne varam...izvadio vas mali Kaludjerovic...

10. nemam pojma,znam daa pre toga naradjali niz...nema veze jebes to, bitno da je Partizan veceras dobio i da ce ako Bog da, da prodje dalje...:)))

11. Na kraju prosle sezone smo rasprodali skoro ceo tim i niko nije verovao ni da cemo proci top 16, a kamoli da mozemo i u top 4...daj Boze da se ponovi 1992. godina, mada cisto sumnjam, ali nada poslednja umire...:)

12. ja hteo da igram dvojku u kladzi, pa me ipak odvuko x moja boljka...

evo sad mi stiglo valjda deset poruka, posto svima reko ma dvojka ko kuca, svi pitaju jesi igrao, za koliko para, koliko isplata...:))

13. a kolika je bila kvota? Nisam stigao da igram danas...

14. ma preko 4 zavisi od kladionice, al na x 20...

evo sad pricao sa jednim drugom, sad svi vicu al si pametan...

da sam pametan stavio bih 1000 na dvojku a ne 500 na x...:))

15. A,bre,imate temu sa kladionicooom :((

16. mogao si da odigras i jedno i drugo i opet bi bio na dobitku ili 4000 ili 10000...pokrio bi minus sigurno...kud ne videh kvote, sada cu ziv da se pojedem sto nisam stavio neki dinar...

17. Drustvo pozdravljam vas, odoh da slavim malo...pozzzzzzzzzzzzz...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.