Ко последњи победник 38

1. Jel ti ja ličim na lažova :)

2. ma otkud znam, vidi stvarno po kraju, ako znas takve tipove mozda jos nije otislo u delove...

3. Brate sad ti govorim ozbiljno.Ako nije prodan za nedelju dana,otišao je u delove.Realno lagunu je teško prodati,ali za delove je dušu dala.

Iskreno nisam se ovim bavio,a i ne nameravam,osim ako me muka ne natera.

4. nista, da pitam, jebi ga nikad ne znas ko sta zna...

hvala u svakom slucaju..

5. Ma izvini,ja se zezao.Čak i ne živim na voždovcu.
    Kod mene na selu kradu samo sijalice :D

6. ma opusteno...

poslednji...:))

7. Zamisli šta se ćaletu desilo,ostavio upaljen radio i tako mu je auto stajao par dana u garaži,on išao mojim na posao.Ja danas da ga isteram iz garaže,kad ono prc,nije ni lampice mogao da popali.
    Na radiju ostao upaljen displej,pošto treba da se dekodira,ne može da radi bla bla bla...

8. zamisli, mora napunis kumulator, ili da upalis na gurku pa ce napuni dok radi..

9. Ostao je noćas na punjaču.
    Puno puta sam ga gurao i to na ravnom!

10. ko pobjedi magarac je...

11. guras ti?

ako, ako, to je lepo plua korisno, samo guraj...:))

12. Korisno,zaradio sam oštećenje kičme od šlepanja.

13. ma nisam mislio na to guranje..

nema veze, poslednji..

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.