Ко последњи победник 38

1. kad stavim kljuc lupaju i zovu, bas tad im treba nesto i to hitno...:))

2. Onda-kod babe i dede! :))

3. zdrafo zdrafo! Gogo :*

4. odoh, merci se javlja samo tebi gogo, znaci ja sam nepozeljan...

pozdrav..:))

5. Heeej,Merci :))*
    Javio,nemoj da ti je to sad izgovor da šmugneš u ženin zagrljaj! :)))))

6. ma daj.. nju ljubim :)) ostle pozdravljam :))
    promijenila sam smjene pa se nismo odavno pisali :)

7. Heee,nemaju pojma ovi muški..ne možeš bez njih,a sa njima još gore! :)))
    Kako si danas,Merci? :))

8. super :) pravo proljecno :)
    pocela sam ponovo da slikam i ide mi tako da sam happy :)
    vi?

9. Eto,konačno sam prezdravila,danas bila na jezeru sa sinom-da malo osetim miris vode i sunca :)

Sad me pitao prijatelj"Šta sad slikaš",a ja..:blush:
    Moram što pre da počnem,al' po zidovima u stanu! :)))

10. Ja sam ove zidove preslikala :) Sad sam pocela po nekim platnima, prakticnije je :))

11. Platno je filing-kao krem :)Samo mi je stan mali,pa nema mesta za moju"ratnu opremu" :)

12. Joj.. meni boje ima po svemu :) I po kucnim majcama i po radnom stolu... :))
    jbg... umjetnost :))

13. Meni je tako bilo dok smo sami živeli muž i ja..sad su neki drugi prioriteti na sceni..ali i taj mali"prioritet" ima sklonosti :)

E,kuckamo se uskoro,došla mi seka sa proslave pa da sredimo utiske :))

14. Zdravo narode.Ima li koga?

15. Tu sam sa ekipom:seka i sinčuga! :))

16. elektro, sto si bre spamer?

gde si goga?

17. The,ovaj Elektro oćoravio od lepote moje seke,heheheh :)))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.