Muzički kviz

1. Mislio sam da je sad mator ako je ziv uopste

2. Nije Oskar.
    Mrtav je već ihaha.

3. ALI NAŠE KURVE JEBO NIJE HAHA

4. Hajns možda? Mada nije debeo lololo

5. Nije... i izvinjavam se, nije pijanista nego basista, ne znam šta mi bi... uglavnom, dotični je bio poznat i po tome što je pijanisti iz svog benda jednom zalupio poklopac od klavira preko prstiju, jer mu se nije svidjalo kako svira.

6. Tako lud bi bio J. Pastorius

7. Pastorius je belac jbg, znaci greska

8. Nije, ali mu se prezime rimuje sa Pastorius :)

9. Bas basisti deluju normalno, East, laboriel gospoda ljudi
    Pastorius je bio lud ko struja. Mozda neki basista koji je radio sa.zapom ? Tu moze da se nadje neka budala

10. Pastorius nije bio crnac :) I nije iz Zapa priče, ali mi se prezime rimuje sa Pastorius.

11. Mislim da je ovo za rimu bilo više nego dobra pomoć, evo debelog crnog gmaza u Beogradu.

https://youtu.be/NdV9fb7lnXs

12. Mingus i pastorijus se rimuju? Haha aj ne jebi nas brt

13. Mislim nisam ni hteo da pogadjam jer ne znam ni jednog dzez bilo sta ali gde se rimuje bre jbt

14. Dobro, aj može sledeće pitanje

15. ?
    Kako se ne rimuju?

16. Haha ajde ne jebi me brate pa ne rimuje se sve sto ima zadnja dva slova ista

17. Pa to je otprilike definicija rime, evo ne znam boga mi :)

18. Pa ono, kad ne bi jedna reč imala dva sloga, a druga četiri, pa i da kažeš da se rimuju.

Mada može i to da se našteluje, pa opet da se ne rimuju.

KuniMingus
    Pastorijus

19. Evo brate stvarno ne znam mozda se na kiwi jeziku rimuje al na srpskom nikako xd

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.