Ко последњи победник 39

1. evo čitaju se malo definicije(malo više) :))
    sinoć me konekcija zezala, ja mislila riknuo mi komp:)

2. Idi,daleko bilo!Pu,pu,pu! Ja sam ošamućena,uspavao me "vrbopuc".Čekam da mi počne čas(za 5 min..) :/

3. a šta ti je to vrbopuc:)

4. dobar dan...

jeste zivi, zdravi...

5. vrbopuc ti je kad uzme štap od vrbe i pucka djecu po prstićima :-)))))))

6. nasmejao si me lesas a ceo dan sam nakrivo nasadjen...:)

sta ima...

7. Ako nešto funkcioniše na Vuki kako treba, onda je to ova tema. :)

8. gledao sam vaterpolo, pa reko da podelim radost sa jos nekim...ko te je iznervirao?

9. ma sam sebe, uzeo neku lovu, radio neke instalacije sa drugovima i sve sjebo u kladionici na dva tiketa, opet partizan 2+ prvo na oba sljus..

nema veze...zaradicu druge pare..

10. trebao si da igras tvoj rad 0-1, sigurno bi dobio...:)

11. mislio da bacim na dvojku na rad.... zezam se...:)

bice dobro ako ne ispadnemo...

12. Cekaj bre, pa i bilo je 2+ prvo, sada sam proverio...

13. ili si ti igrao manje od toga...

14. i u subotu isto, dali onaj autogol,sta je bilo, tako nesto i tako ostalo...

samo sto je pocelo drugo 2-0, tad sam cekao i 4+, ma jebi ga, cim imam pare stavljam velike uplate a reko sam necu kad me busi tako...

pauza neko vreme, to je lek..:))

15. nemoj da me przis, nije bilo 2+...

ne treba prziti kladionicara, nije to lepo

16. proverio ja na teletexu, stvarno 0-2,ja izasao iz kladze pisalo o-1 dobro je ovaj drugi jos ziv..aston vila dosla 2+ prvo,jos jednu cekam 3+ da ne malerisem... dobro je ne bacam listice...:))))

Hvala lesas majstore...:))

17. Ipak te je izvadio Cleo jer je dao gol u poslednjem minutu...Nema na cemu, ako dobijes i ako se sretnemo nekad, plati pivo u kafani...:)

18. ma ima da pijes dok se ne useres....:))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.