Ко последњи победник 39

1. Zdrafo,Merci :)Kako je lepo kad vidiš smajli na ekranu od prijateljaaa!!! :))))**

2. Naravno :) Kako si mi?

3. Danas nikako,bio je ružan dan,težak i emotivno iscrpljujuć.Sad sedoh da se malo razgalim(a molim se da mi ne dođe učenik)-u 17h,da mogu duže da džedžim ovde :)

4. Uh... mrzim te naopake dane :) Držim ti palčeve da ne dođe ;) Sve prođe :)

5. :došla da opet pobedi: :D

6. kad jaganci utihnu..

7. Ipak je bio..a šta da radim,takav mi sklop zvezda danas :/

8. Jeeee :)))
    Živeo DJ! :)))

9. E,sad se već smejem!Pravi si drug :)))

10. I drugi put :)) Samo reci kad ti treba, imam bukmarkovane ove pozitivisticke :))

11. Hehe,kad "zagusti",javljam se :))

12. Pozz,stigao je moj kavaljer-(čitaj:sin) :))

13. где сте људи и жене:))
    јао што сам имала напорну особу сад исцрпла ми је сву енергију из мене, јебем ти баксузе, пи

14. Sta je ljudi? Samo meni jos nije sjeban dan? A? :)) Ajde, za sta vam sluzi ta muzika na kompu? Da zauzima memoriju? Pustaj to do daske!!! :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.