Prijava

Ovi ljudi su skupljali sve albume od meksika 86 pa navamo i igrali svaki menadžer.
Znaju fudbalera skoro k'o ja. :)

Izvukao sam sličicu 00... Sija kao grb i u sredini silueta nekog lika i piše... My game is fair play. FIFA :)

Jao jedva cekam da stigne do trafike :D Idem sad odmah da trknem da pogledam :D Jesi ti obelixe siguran?Da je izasao valjda bi se pricalo o tome :D

Капетане , изаш'о је итекако , пичи до трафике :)

5 i 638 su izvučene... 638 je kulja :)

i ja krenuo da skupljam Fifa 2010.

Nego, takodje imam nepopunjen album (paninijev, naravno) iz 2006, Nemacka.

Moze da se menjamo

Обеликсе , и ја данас убоо петицу! :)

Ja imam Alžirski grb.

Severna Koreja je najjača stranica.

Почео да скупљам, али имам тек 13 сличица и то углавном ове које су биле у Новостима, морам да обиђем пар трафика около да нађем где има. За сада имам Месија, Дрогбу, Рунија, Бекама од познатијих. :)
Ако буде требали неки дупликати слободно питајте. :)

Nemam još uvek sve Afrikance, Meksikance i pripadnike istočnog bloka ali sam 90% siguran da je Alžirac pod brojem 234 najružniji igrač u albumu. To mogu da tvrdim iako imam Ivicu Dragutinovića i pola Hondurasa. :)

Situacija sa terena: Bio sam na terazijama da od lika uzmem ono što mi fali za Germany 2006 i dobio sam dojavu da niko nema Žigića za novi album :D

Обеликсе , ја имам Жигу ! Додуше не дуплог...

Обеликсе, ја не знам за тог Алжирца, али Жервињо(539) је толико ружан, да ја мислим да га се рођена мајка одрекла. :)

Људи ако је неко попунио Панини Француска 1998, нек отвори страну са Бугарима, а након тога Сауди Арабију. Не могу да му се сетим имена, али био је један тунижански шпиц, ружан у пичку материну. 2002 нисам скупљао јер наши нису играли, 2006 сам попунио, а сад не пратим више фудбал, имам двадесет година, а и немам паре да скупљам сличице. Срећно народе, па да што пре попуните.

Жервињо јесте ружан , али игра клинац па растура... :)

Ја не оспоравам његов квалитет, него кажем да је ружан (а фризуру му је радио Мики Пањковић).
Данас сам добио грб Гане и свиђа ми се како су урађени грбови, посебно како сија.
Иначе, чуо сам да на бувљаку кесица може да се нађе за 35 динара, а да у Панчеву има за 31. :)

Да , али те панчевачке су загађене... :)

Па добро, те су сигурно неке "живе" сличице са неким специјалним ефектима. :)
Мало сам читао форуме и видео сам ликове који су већ попунили албуме, тако да ми се чини да се неће поновити као и претходних година, да нема појединих сличица.

Ма ти што попуне после три дана не знају да уживају у чарима сакупљања сличица... Могу и ја сад да одем и купим 130 кесица и попуним албум за 2 дана. Иначе , чуо сам да има случајева где су куповали целу кутију ( 100 кесица ) и нису добили ни један дупликат...

Е баш то! Најлепша ми је драж када сваки дан имамо одређено време када купим по једну, две или три кесице(ако је финансијски могуће), па их отворим, залепим и онда још једном прелистам цео албум. :)
Па још и мењање сваког дана у школи. То ми је представљало највећу уживанцију. Али сада у мојој средњој слабо има људи који скупљају. Али опет знам доста њих који скупљају, а доста их је и са факса. :)