U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ovi ljudi su skupljali sve albume od meksika 86 pa navamo i igrali svaki menadžer.
Znaju fudbalera skoro k'o ja. :)
Izvukao sam sličicu 00... Sija kao grb i u sredini silueta nekog lika i piše... My game is fair play. FIFA :)
Jao jedva cekam da stigne do trafike :D Idem sad odmah da trknem da pogledam :D Jesi ti obelixe siguran?Da je izasao valjda bi se pricalo o tome :D
Капетане , изаш'о је итекако , пичи до трафике :)
5 i 638 su izvučene... 638 je kulja :)
i ja krenuo da skupljam Fifa 2010.
Nego, takodje imam nepopunjen album (paninijev, naravno) iz 2006, Nemacka.
Moze da se menjamo
Обеликсе , и ја данас убоо петицу! :)
Ja imam Alžirski grb.
Severna Koreja je najjača stranica.
Почео да скупљам, али имам тек 13 сличица и то углавном ове које су биле у Новостима, морам да обиђем пар трафика около да нађем где има. За сада имам Месија, Дрогбу, Рунија, Бекама од познатијих. :)
Ако буде требали неки дупликати слободно питајте. :)
Nemam još uvek sve Afrikance, Meksikance i pripadnike istočnog bloka ali sam 90% siguran da je Alžirac pod brojem 234 najružniji igrač u albumu. To mogu da tvrdim iako imam Ivicu Dragutinovića i pola Hondurasa. :)
Situacija sa terena: Bio sam na terazijama da od lika uzmem ono što mi fali za Germany 2006 i dobio sam dojavu da niko nema Žigića za novi album :D
Обеликсе , ја имам Жигу ! Додуше не дуплог...
Обеликсе, ја не знам за тог Алжирца, али Жервињо(539) је толико ружан, да ја мислим да га се рођена мајка одрекла. :)
Људи ако је неко попунио Панини Француска 1998, нек отвори страну са Бугарима, а након тога Сауди Арабију. Не могу да му се сетим имена, али био је један тунижански шпиц, ружан у пичку материну. 2002 нисам скупљао јер наши нису играли, 2006 сам попунио, а сад не пратим више фудбал, имам двадесет година, а и немам паре да скупљам сличице. Срећно народе, па да што пре попуните.
Жервињо јесте ружан , али игра клинац па растура... :)
Ја не оспоравам његов квалитет, него кажем да је ружан (а фризуру му је радио Мики Пањковић).
Данас сам добио грб Гане и свиђа ми се како су урађени грбови, посебно како сија.
Иначе, чуо сам да на бувљаку кесица може да се нађе за 35 динара, а да у Панчеву има за 31. :)
Да , али те панчевачке су загађене... :)
Па добро, те су сигурно неке "живе" сличице са неким специјалним ефектима. :)
Мало сам читао форуме и видео сам ликове који су већ попунили албуме, тако да ми се чини да се неће поновити као и претходних година, да нема појединих сличица.
Ма ти што попуне после три дана не знају да уживају у чарима сакупљања сличица... Могу и ја сад да одем и купим 130 кесица и попуним албум за 2 дана. Иначе , чуо сам да има случајева где су куповали целу кутију ( 100 кесица ) и нису добили ни један дупликат...
Е баш то! Најлепша ми је драж када сваки дан имамо одређено време када купим по једну, две или три кесице(ако је финансијски могуће), па их отворим, залепим и онда још једном прелистам цео албум. :)
Па још и мењање сваког дана у школи. То ми је представљало највећу уживанцију. Али сада у мојој средњој слабо има људи који скупљају. Али опет знам доста њих који скупљају, а доста их је и са факса. :)