Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
drvengrad na mokroj gori...cista aluzija na...dancane, dancane, perverznjaku matori...:)))
Pozdrav narode...pozdrav taste!
jel to neko definisao? drvengrad na mokroj gori?
hahaha,ne znam ko insinuira,meni tako nesto nije palo na pamet :)))...
da otvorim temu...TAJNE SLUŽBE?:))
pa da se deca igraju....:))
nije definisao,budi prvi :))
http://vukajlija.com/drvengrad
ipak ima,al ne sumnjam da ti mozes kreativnije
de si Dio..
jok nije ti palo napamet dancan, nego volis kusturicu i njegovo delo..
cuj DRVENgrad pa jos na MOKROJ GORI...:)))
Hahahahahaahhahahahahahaahahahahahahahahaahha
haha,vidis ladno nisam nikad do danas razmisljao kolko mu je perverzno i selo i gora...Sta ce jadni Nemanja Kostunica,i nije za bolje...
E kad bi Džoni Dep znao srpski...
Ma zna on...samo neće da priča:))
lep avatar Jovana....sve lepse od lepseg...:)
Jovana ne izazivaj sa avatarom:)
lepsi je dzoni dep od ovog avatara :))))
A vala ja sebe prikazujem...skoro kao u prirodi...:))
vodi ga kući da se igrate.......:)))))))))))))))))))))))))
sad cu i ja da promenim avatar,medjutim opet ce Dankan ostati...
A u prirodi...plaši malu decu:D
Stavi neki gde daješ gol Duncane :)))
e'o promenio