Ко последњи победник 41

1. Ma,imam njegovih slika,al kad daje gol nemam ni jednu haha...Valjda se vise tukao i svadjao nego sto je davao golove..

2. Al ova je još bolja :)))

3. ...duva vetar?..:))))

4. hahaha,ova je najbolja ever!

5. duni vjetre malo preko jetre :)))Ma to je neka stara fotomontaza,i ne aludira se na vetar,naravno haha

6. Joj nemojte o alkoholu,molim vas!!!

7. zar i ti,sine elekricare?Ja bolujem ceo dan,samo cekam da neko dodje da prica sta sam radio sinoc(sem sto sam uveo maloletnog cigu u kafanu i platio mu vino da mi peva Kerbera,hahahaha)

8. Joj crno vino i crna nedelja...

9. ja sam samo pio pivo,al uzasno mnogo,od 4h popodne pa sve dok nas nisu isterali u 2 iz kafane...Da nisam jeo neke cevape,verovatno bih isao na ispiranje,nisam odavno ovoliko bas preterao...

10. Meni je ovo prvi put da sam se ovako ubio...pre jedno mesec dana sam popio litar crnjaka,ali me nije toliko ubilo kao ovo juče...ceo dan se vučem kao prebijen

11. Ih,bre,pa koliki ti je staz?Ja se secam kad sam pocinjao,pa padao od 2-3 piva...I sad me drmnu lepo,al sam vec ima 2-3 godine izgubio svaku granicu,ako krenem da pijem ne zaustavljam se dok ne zaspim...

12. Ja nemam staž,pošto inače ne pijem i brzo me uhvati...ali ono bilo domaće vino,pa još burazer pravio društvo...

13. ccc, jebem li vam žarku tavu:))
    pijandure:p

14. Uuuuu ko nam kaže,može da popije tri puta više od nas,a zove nas pijandurama :)

15. a,onda te razumem...Mada i ko ima staz crnom vinu tesko moze da se suprotstavi,ja ga licno ne pijem,jer ne budem lepo pijan nego se izretardiram...

16. Koga lažeš,kad svi znaju za to :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.