Prijava

"Kvalitetom ispred kvantiteta" - To se jednostavno nikada neće ostvariti. Tačnije, Vukajlija nikada neće biti sajt na koji dođeš, pročitaš 57 novonapisanih definicija od tvoje poslednje posete i tako ispuniš dva sata kvalitetnim smehom. Nema šanse.

Moramo više pažnje posvetiti čitanju definicija da bi se pronašle one kvalitetne. Svakome je ostavljeno da sam odabere kako će filtrirati definicije na ovom sajtu. Moguće je čitati najnovije, najpopularnije (sugestivno, ne preporučujem), po slučajnom izboru, definicije od autora do autora, definicije kojima je oplemenjeno groblje, definicije sa Motikine teme i tako dalje... Načina je dovoljno, meni se čini da izostaje volja i da autori uglavnom čekaju gotove filter definicije.

Ja u poslednje vreme slabije čitam i ocenjujem definicije ali to će se uskoro promeniti. Siguran sam da postoji gomila kvalitetnih koje nisam video do sada.

love, obelix

Podrzavam potpuno predlog...

Mnogo nas padne u bedak nakon čitanja svih definicija. Na neke bih automatski na prvi par pročitanih reči ili na samo ime postavio minus. Ponekad bi i dobra definicija stradala sa mojom navalom. Mislim da je ob(ivan)elix u pravu i da ustvari svi mi volimo da dobijemo isfiltrirane definicije. Smorimo se tražeći dobre stvari pokraj loših(relativna stvar). Nekome odgovara ovo, nekome ono. Neki srljaju za popularnošću, a u poslednje vreme se srlja za prosekom. Negde se svi izgubimo na ovom sajtu, poželimo da ga malo izmenimo, da nama odgovara, a time ustvari gubimo ono osnovno. Ja kada sam stigao na sajt, neki od autora su mi jako pomogli da uvidim svrhu, jer kao isvi novi, prvo što sam uradio jeste da sam klepio plagijat na sajt. Možda je to bila dobra fora i smešna, ali je ipak bila plagijat. Neki autori kao ujka Vanja, gospodžozgazišme,selenijum i drugih su me u to vreme uputili da koliko toliko shvatim poentu sajta, a to je druženje. Mi, koliko nas god ima na ovm sajtu, smo ti koji su i krivi i zaslužni za ovo što je Vukajlija, i umesto da se prepucavamo oko 2 ili 5, daj da komentarima na "loše" i "dobre" definicije, pokušamo da usmerimo autore na bolje definisanje umesto da se prepucavamo. Komentare sročiti da niko ne bude uvređen(mada je to malo teže).

Ja završavam sa postavljanjem postova na ovoj temi.

Samo sam se pitala kad će da počne ovo: "Ti imaš prosek 38,4, a ja 46,7, u-ta-taaaa!" :bičuje se po leđima da okaje grehe čovečanstva:

U-ta-ta, moj je veći od tvog :)))))

U-ta-taaa, ja jebem nešto kad se odjavim sa Vuke, a ti neee :-)
I tako u nedogled.

ti se odjavljujes sa vuke... pfff...

GM ima manje sise od mene - pa-pa-pa-pa! :-)

Bolje i to, nego da ima veće ;-)))))))

Ma, ona i nema sise... Loži vas. Ja vid'o :))))

Ja imam veće sise od insolentke :)
A reko sam da neću više da pišem na ovu temu.

Mozda su male, al su bar mekane :ppp

ID, cim spomenes sise odma proradi forum.

Šta si ti, Moon, vid'o? Tek ćeš da me vidiš, pa kad se furious anger obruši na tebe... uh!
Vampir ima veću guzicu od moje, a Doggy hoda ženstvenije od mene! A-ha!

Sad ima da se naloži još više :)

Joj, maco, znaš da me loži kad si oštra :)
Nego, da smanjimo doživljaj dok nas nisu sve banovali zbog spe(r)ma :))))

Zna me gamby u dušu, nema šta :)))

spem je dobar kad nema mesa

I to je to. Ne vodi ovo nigde, ogranicenje je zlo.

ne vodi, zato sto ne moze da se povede normalna razumna diskusija, pa sam zato i zajebao da postujem. jedni daju razumne komentare za, jedni razumne za protiv, jedni samo glasaju, jedni dosadjuju, drugi se svadjaju, treci se prepucavaju...

al videcete kad bude moralo da prvo moderator pogleda definiciju, pa tek onda da se postavi da je svi vide i glasaju... bice ostra promena i pogodice upravo sve vas (i mene) koji smo navikli na ovo. ovo je moj uzaludni pokusaj da oidlozim to...

zakljuc.