Predlog: Smanjenje kvote definisanja na 2

1. Pa da vidite kako ce da se cita sve zivo iz dosade a nesmo ono sto je pre 2 minuta definisano.

2. pa to je i moj cilj sa svim ovim.
    manje pisi, vise citaj.

3. Jel' jedino ja vidim da ovaj predlog podrzavaju uglavnom ljudi koji ne pisu vise od par definicija dnevno (cak ni toliko) ?

4. Pa da!
    Mesto da citaju definicije smisljaju kako da drugima uskrate pisanje.

5. E, a da zabranimo definisanje na nekih mesec dana? (sad je i ispitni rok) motika, boli te kurac, kad im ponestane svezih definicija za citanje krenuce po autorima da traze a ti si na vrhu

ja sam za pa sta bude

6. Poenta sajta je da ljudi pisu. Ako ne valja nek moderatori brisu.
    Nemojmo da uskracujemo to pravo autorima zarad licnih ambicija pojedinaca.

7. poenta sajta je da ljudi citaju kvalitetne stvari

8. ...i da pisu kvalitetne stvari

9. Citanje ti ne moze niko uskratiti ali pisanje moze i ja sam protiv toga

10. Ljudi, ako vi cenite da možete da pobrišete sve što ne valja i da obrazlažete po ceo dan svaki vaš postupak kome god se digne da vas preispituje, vi treba da budete moderatori. Evo ja sam za to rešenje onda...

11. poanta sajta je da imas sto vise pluseva.

12. da, zato treba novim clanovima onemoguciti da pisu.

13. Ne, poenta sajta je definisanje. Na moderatorima je da obrišu nekvalitetno.

Mislim da bi se Kajzen složio sa ovime, a ti Kelte to znaš.

14. VUKAJLIJA- MESTO GDE MOŽETE DA DEFINIŠETE SVE ONO ŠTO STE ODUVEK ŽELELI, A NIJE IMAO KO DA VAS PITA!!!

AMIN!!!

(odoh sad da se ubijem što sam morala opet ovo da napišem i to caps lock-om -.-)

15. za svaku glupu definiciju koja zasluzuje brisanje ban na jedan dan..porez na glupost

jeste videli kako se vise niko ne reklamira?

16. Naravno da im treba onemoguciti. Kako bi inace starosedeoci ostvarili svoju zaveru, i unistili zivote novajlijama, onemogucivsi ih da definisu.

17. Brate... Dosta više sa preterivanjem Sos! I mene smaraju gluposti... Ali... Jebote!

18. Poenta sajta jeste da ljudi pišu i da čitaju napisano. Zna se šta ide na groblje, vređanje, nema smisla, nema formu definicije, plagijati...Tu smo svi složni, takve stvari se brišu. Ono u čemu je svako subjektivan jeste kvalitet. Popularnost nije merilo kvaliteta ni u kom slučaju. Komercijalne stvari jesu napravljene za široke narodne mase i uglavnom nemaju kvalitet. Prema tome, mišljenje da će neko da piše bolje definicije ako piše ređe je glupo. A, drugo oni koji misle da bi populranost trebala da odlučuje koliko će def biti izbačeno, bilo je predloga kad "sakupiš toliko i toliko...blabla imaš pravo na 20...blabla" a ako ne sakupiš dovoljno da ti se ukine, "smeš samo jednu".E, takve stvari su opasnost da bi ljudi koji pišu komercijane stvari, još više samo takve manje kvalitetne stvari i pisali. Mišljenja sam da svako treba da piše za sebe a ne za široke narodne mase tipa "Pamela šta bih joj radio" i komentara "I tata bi sine"...

19. Da mu ga dam malo po paste-u. :

"Ljudi, ako vi cenite da možete da pobrišete sve što ne valja i da obrazlažete po ceo dan svaki vaš postupak kome god se digne da vas preispituje, vi treba da budete moderatori. Evo ja sam za to rešenje onda..."

20. Zna se šta ne valja, plagijat i vređanje i nešto što nema veze s definicijom. Članovi koji dobijaju minuse na defke koje realno nisu za groblje, jer ne ispunjavaju kriterijum za groblje, na njima je da li će da ih ostave ili da ih obrišu...A moderatori treba da brisšu takve stvari koje imaju kriterijum za groblje i ostave članu na raspolaganju da obriše ako hoće ili ostavi ako neće. Ako ne vređa, nije plagijat, ima formu definicije i ima smisla što da je ne ostavi iako ima mali skor.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.