Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Dobro veče!
dobro vece....a jel umro pantelija...
jeste.....nisi obavešten:))
opet si se vratio,javio,ko ti je javio da smo ovde?
Jok,još igra domine ispred prodavnice
jeste? stvarno jeste? a kad, jel u cvetu svoje starosti?
Iskopaće...tebe Bili!:))
ma,umro je dok mu je jovana davala lek :)))
Kad je tvoj sin raskanto mašinu
da nije od avatara...slabo srce i to...;))
ma dok sam ga brčkala u kadi:)))
q-q deco...
U što bih se ja brčkao sa tobom :D
mali si ti za nju hahaha
Ako je niža od 190 nisam :)
ma nije, to je od zime...:))
ha ha ...pa imate temu ovde,gde sam se opisala...:))
haha,mislim da je 6-7 godina starija od tebe...taman da naucis jos neke stvari haha
e,pa daj nam link do te teme,ili ostavi sliku hahah,mrzi nas da citamo
Znaš pupak na pupak,što kažu ovi švaleri :D