Predstavite se!

1. Ja sam chelsea i ja sam zavisnik

2. ćao, ja sam edit.undo. iz Zrenjanina sam. studiram inženjerski menadžment i volim da pametujem. imam 20 godina i mnogo sam vickasta i lepa. imam fejsbuk i tviter. dala sam samo jedan minus od kad sam na vukajliji i kajem se zbog njega.

3. Editandou, ako tvoj minus pođaše na Sevastovu definiciju, ne imaj grižu savjesti, jer si mudro učinjela. Zvizni mu koji, i ośetićeš olakšanje, čak lakše i od osećaja posle velike nužde.

4. pozdrav :) Ja sam Tea, imam 19 godina i danas sam se registrovala jer obozavam ovaj sajt uvek me oraspolozi i nadam se da cu doprineti nekom svojom definicijom...kad mi padne na pamet :D

5. Сваки допринос злата вреди.
    У сваком случају,добродошла.:)

6. Нек' ти је лепо и са срећом.

7. @mesa: nije sevastu, dobar je on lik, volim ja sve autore i ne volim internet ratove :)

8. Edit? Pa ti si mi Zemljakinja!!!! ZR Brate!

9. Ja sam Sick Boy i alkoholičar sam.
    drago nas je.

10. ee, ne damo se! :D

11. ja sam se već odala, mislim rakiji:))

12. Zovem se David,iz Zemuna sam,'90godiste,studiram menadzment,prva godina,i slusam rok.

13. Zovem se Bojan,87 godiste,student FTN-a u Novom Sadu,uclanio se na vukajliju po nagovoru kolege Sos-a...

14. vladimir... 91 godište... treća beogradska... višak slobodnog vremena...

15. Ja sam Aleksandar,96. sam godište,iz Jagodine,slušam rok i hevi metal.
    Veliki sam fan Ronnie James Dia.

16. je l' ima ko da skuplja salvete?

17. a mirisljave slicice?

18. Poz svima. Ja sam Nikola iz Nisa. Imam 16 godina.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.