Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
mirišljave sličice su tako out.
pa sta?! salvete su in?!
Cao, ja sam Marko Markovic(ne zezam se ! ), fitnes instruktor , imam 21 god, iz Beograda, drustvo kaze da se ponasam ko dete, boli me uvo, volim zezanje, zurke, sedeljke, volim da igram twist, ispijam koktele ( pink pussy moj omiljeni) , ovde sam da ubijem dosadu,i steknem nove prijatelje. Ah da , clan sam JAZAS-a ,pa kome trebaju besplatni kondomi, neka jave :D
Volim zirafe. Mrzim vetar.
Milica Pejic (da, da, zensko! hihi). '92 godiste, nedavno se prikljucila. Zasad uzivam u citanju defki. (:
Стева! Ја сам дупли налог овог налога http://vukajlija.com/recnik/autori/9803 јебига, заборавио шифру. Али нема везе, ионако једини сам направио налог који је путовао кроз време!!!! Погледати регистрацију и последњу активност....
Ja sam V.
Imam 15 godina.
Ime:Adriana
Prezime:Pantić
Datum Rodjenja:23.07.1996
E-mail:*@hotmail.com
Sex:Zenski
MSN:anie_sweet_girl@hotmail.com
Mesto:Srbija,Nish
Nadimak:Adi ili Anii Armani.:))
Ja sam Jelena i 91 sam godiste.
Dobrodošla Jeccy. :)
Hvala jNy :)
Milica, očigledno derište, pomalo lajava, pisac u pokušaju.
Hahaha, opisala si dobar deo Vukajlijaša :):)
Dobrodošla :)
Јесте ја лајем на дрво кад год могу...
ćao, ja došla da mi nađete moNka...
ja sam Jelena i ja sam alkoholicar!
ja sam Stevan i ja sam boem
ne ne,ti si obican alkoholicar ;)
Ja sam posledica pijane noci svojih roditelja i ponosim se time.
Timmmmmmy!