Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Име: Наталија
Презиме: Бјековић
Датум рођења: 10.06.1994
е-маил: Ната4мика@гмаил.цом
Надимак: Ната.
Ime: Natalija
Prezime: Kuznecova
Datum rodjenja: 7. 06. 1994
E-mail: ruskinja94@gmail.com
Nadimak: Nata, Nana
vid, sve omladina jebote...
Несхваћена, сти из Лазаревца? :)
Буксно, на млађима свет остаје :)
ma jeee, sve što smo godina gradili, vi ćete za sekund da srušite!:)
Јееесте, много смо неспособни :)
Немој тако, има нас честитих овде! :)
То све што је рођено за време рата и светског првенства 98 не мож да буде нормално да јебе оца! х))
još ako su začeli za vreme mijatove prečke...izgubljena generacija...
Ајде рат и мање више, али под ОНАКВИМ стресом да се зачиње дете... Изгубљена дефинитивно!
Ime: Имам
Prezime: Имам
Datum Rođenja: Неупамћен
E-mail: Имам
Sex: Хоћу
MSN: Имам
Надимак: Имам
Лололо, нисмо толико млади :(
Ми смо мало раније, за време санкција:))
za 3 godine kada sretnes dobru ribu u izlasku i pitas je koje je godiste a ona ti odgovori 2000. :/ sve ti jebem kako leti vreme
Ivan, 1989 god, Podgorica, pravi dosadnjaković, smarač i tako to. Nisam duhovit i uspio sam da se navučem i na Vukajliju - uglavnom čitanje. Ja čitam.
фаустино, жива истина...
'84 sam godišće, ne rodih se prije da budem pionir, šteta!Volem žene, ženine prijateljice, a bogumi i ćerke, iz Banja Luke sam, Krav Maga mi je način života, završih jedan fakultet, a drugi silom prilika upisah. Toliko od moi!
Аксентије Јоаким Мандушић (Миленковић), зову ме како стигну, то су моја уметничка имена.
Комуниста, 95 годиште, идем у гимназију у главном граду Републике. верујем у Бога иако сам комуњара али ја сам друга прича. Слушам рок н рол, 60,70 и алтернативне бендове, наше, као и екс ју. Боб марли је на посебном месту. Бавим се музиком, свирам клавир и гитару у једном бенду који ће бити познат за који мјесец. Волим поезију, али највише кратке приче, које и сам пишем. ТО сам ја! Да , и сексуално неписмен. Носим наочаре ко хари потер, личим на њега тако кажу...
Моје име је Вук. Имам 16 година и живим у Београду. Идем у гимназију, тренирам ватерполо, свирам гитару и свирам у једном бенду. Верујем заиста у Бога и прави сам српски православац...мада нисам много религиозан. Волим једну особу и надам се да ћемо бити још дуго заједно. Планирам да се бавим нечим посебним. Доста се занимам и за историју и етнологију а поред тога и филозофија, географија, стрипови, словенски језици, теологија и уметност. Политика ме веома занима, али ово што се у Србији дешава није политика него циркус...што се тиче политичког опредељења, уставна монархија. Хуманиста сам, циник и реалиста.
Како смо само самоуверени :)
Хаххахахах его плус! Шта да ти кажем. Мада и даље себе доживљавам као Ричардса...свирање само из љубави према музици.