Мерхаба свима. Станкела Минић (ко мини сукња, конташ хехе). Родио се ко баксуз, кеву зашили сјебано, добила неку инфекцију, вратила се кући, па морала опет у болницу на ушивање, хтела да ме задави, а јбг, главато бепче бејах. Одрасо без ћалета, радијо у öстерајху, што је вероватно разлок што и дан данас не подносимо један другог. Имо фарму коза седам јаре ланг, а био одличан у основној, па деца причала да смрдим на козе. Као 12-огодишњак због тог почео редовно психолога да посећујем, касније и да пушим. Кева ме као малог млатила јер нисам хтео да једем, добио страх од неједења и сад сам први стомак вукајлије.
Знам шта је костић радио са малом мајом и ту информацију радо делим са другима. Од пре четири ипо године живим у остерајху и много лепо да ти кажем. Заљубљен у ликит, са којом желим да изродим сина Милутина. У слободно време волим да одиграм кладионицу и опустим се уз неки холивудски блокбастер, што да не. Затуцани монархиста, мрзим вегетеријанце.
Denis, rođen dva mjeseca prije nego je Zvezda osvojila LP. Strastveni navijač Arsenala, razlog za to je Dennis Berkamp, također ETF-ovac, ima nevjerovatnu želju da proba esid, mnogo vari, a za novu godinu kombiniro 4 vrste različitih opijata i pri njihovom djelovanju naumpala mu defka slikanje sa crncem pa je našao crnca i usliko se sa njim.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Dobrovoljni davalac kurvi, na usluzi.
Moje ime je Đorđe i ja sam alkoholičar.
maj nejm iz merci i po zanimanju sam ugaona garnitura.
primož krašovec, slovenc
NEĆU!
My name is Petar, Petar Bond.
Милутин Путник, 33 године, радим на мешалици јебига и волим да купујем Пан Еротику. Живим у Вакуфу и имам три краве и неколико кокошака за јаја.
Ja sam Katarina i volela bih da saznam nešto više o Hogaru_Strašnom.
Moj nije Hogar , al' je strašan.
Мерхаба свима. Станкела Минић (ко мини сукња, конташ хехе). Родио се ко баксуз, кеву зашили сјебано, добила неку инфекцију, вратила се кући, па морала опет у болницу на ушивање, хтела да ме задави, а јбг, главато бепче бејах. Одрасо без ћалета, радијо у öстерајху, што је вероватно разлок што и дан данас не подносимо један другог. Имо фарму коза седам јаре ланг, а био одличан у основној, па деца причала да смрдим на козе. Као 12-огодишњак због тог почео редовно психолога да посећујем, касније и да пушим. Кева ме као малог млатила јер нисам хтео да једем, добио страх од неједења и сад сам први стомак вукајлије.
Знам шта је костић радио са малом мајом и ту информацију радо делим са другима. Од пре четири ипо године живим у остерајху и много лепо да ти кажем. Заљубљен у ликит, са којом желим да изродим сина Милутина. У слободно време волим да одиграм кладионицу и опустим се уз неки холивудски блокбастер, што да не. Затуцани монархиста, мрзим вегетеријанце.
Ja sam mušmula, lijep sam kad sazrim.
Eržebet Batori, volim druženje i komunikativna sam.
Denis, rođen dva mjeseca prije nego je Zvezda osvojila LP. Strastveni navijač Arsenala, razlog za to je Dennis Berkamp, također ETF-ovac, ima nevjerovatnu želju da proba esid, mnogo vari, a za novu godinu kombiniro 4 vrste različitih opijata i pri njihovom djelovanju naumpala mu defka slikanje sa crncem pa je našao crnca i usliko se sa njim.
zoltan fetiš, senta
žene koja dominaciju voliš pošžalješ privatan pvt
Име: Имам
Рођен: Јесам
Мјесто рођења: Лондон, Италија
Мане: Не пијем, не пушим, ни дрогу чак никад нисам пробао
Врлине:су за пичке.
Eržebet Batori, volim druženje i komunikativna sam.
zoltan fetiš, senta
žene koja dominaciju voliš pošžalješ privatan pvt
Dvője su se táko szkűvali :)
Haha verujem da bi ti to skuvao, ali ne znam da li bi bilo jestivo. :)
U pravu si, Madjari nisu poznati kao sočan i mek narod. Još dvoje Madjara u istoj čorbi, nikako :)
Костић Дарио
Kostić Dario
داريو
達里奧·科斯蒂奇
ダリオ
Дарио Костич
Ја сам Предраг. Јарац у хороскопу.