Energetska pića iliti legalni energetski kratkosvežavajući napici koji stvaraju zavisnos'. U početak sam ih pio zato što su mi se sviđali, a sad ih pijem zato što moram, navuka' sam se. Cigar'e nekad koristio, ostavio, usporavale su me fizički, a i od njih smrdi iz usta, ka' da nisi pra' zube.
Sokovi - uglavnom koka-kola, ako nema mogu i gusti, ako je baš frka, i voda je dobra.
Kečap - jedem ga uz sve i svašta, ono ogromno pakovanje od kilo sljuštim za par dana.
Crne semenke - bez 100g dnevno ništa
Guarana i slična sranjca
Ništa ne moram, kafu pijem kad me ponude, 2-3 nedeljno, cigaretu kad se zajebem (zajebo se 8 puta ove godine), slatkiši, kad ima može, ali opet i ne mora, evo skoro došao burazer pa pale palačinke, a ja sam jeo prženu salamu i jaja, sa pečurkama prženim sa belim lukom. Jedino sam navučen, kao što čini mi se bvldga reče, na sport. Da li je reč o novinama, igricama, ili fuci na terenčetu nije bitno,nekad gledam i stare fudbalske snimke i kompilacije, samo da utolim glad, nek je i boćanje ali samo da ima nečeg(ali najčešće prva dva, lolo).
Nikotin, kofein, alkohol.
Uz drugo mora ići prvo, uz treće mora ići prvo, uz prvo ne mora ići drugo i treće. Neretko pomešam i drugo i treće. Treće sa trećim takođe.
pa hrana je moja droga i prosla sam proces odvikavanja, skinula sam se sa toga, mada mi je i dan danas jos uvijek tesko
sa kole sam se dugo skidala i prosla tezak period kriziranja
ljekove pijem poprilicno cesti i puno, mada i to pokusavam smanjiti
pijem cesto alkohol, nekad i nikotin volim osjetiti
ali zivot ne mogu da zamislim bez lexiliuma, ne moram ga popiti mjesecima, ali ga moram imati uz sebe
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Sarma!
Brat kizo i ja PUSTOSEMO SARME !
Muzika.... samo muzika.... a i cigari....
Nikotin ,kofein i EKV \o/
Чекај, нека дрога добила назив по ЕКВ-у? И било је време, заслужили људи...
najlepse zelje sa jagodom ili ona bambi bela cokolada sa jagodom u nenormalnim kolicinama >:D
http://www.youtube.com/watch?v=Q3egpC62KUc
Najveći porok - slatkiši.
I povremeno esid.
Energetska pića iliti legalni energetski kratkosvežavajući napici koji stvaraju zavisnos'. U početak sam ih pio zato što su mi se sviđali, a sad ih pijem zato što moram, navuka' sam se. Cigar'e nekad koristio, ostavio, usporavale su me fizički, a i od njih smrdi iz usta, ka' da nisi pra' zube.
Кахве и духана сваког дана... ем што ми је ушло у навику, ем мислим да сам са навукао да нема назад.
Имао сам као средњошколац и алкохол у тој причи, али то се изгубило из видокруга некако само од себе, попијем квалитетно једном у месец и по дана.
Имао сам проблем са кока колом, али сам и њу и остала газирана пића баталио пре неких два месеца, после прегледа неког...и тако.
kafa, kafa, alkohol 3-4 puta nedeljno, darko rundek, fudbal..
Kompjuter... mnogo zajebano...
Sokovi - uglavnom koka-kola, ako nema mogu i gusti, ako je baš frka, i voda je dobra.
Kečap - jedem ga uz sve i svašta, ono ogromno pakovanje od kilo sljuštim za par dana.
Crne semenke - bez 100g dnevno ništa
Guarana i slična sranjca
http://www.oceni.rs/wp-content/uploads/O-la-la.jpg
iako je ziljawa snimila reklamu za ovo cudo i dalje ga obozavam
Екседрина неколико рокнем за дан због мигрене, никотин, кофејин и Мерак пиво и Вињау. А каткад и пасуљчина! А и бурек скоро сваки дан.
Ništa ne moram, kafu pijem kad me ponude, 2-3 nedeljno, cigaretu kad se zajebem (zajebo se 8 puta ove godine), slatkiši, kad ima može, ali opet i ne mora, evo skoro došao burazer pa pale palačinke, a ja sam jeo prženu salamu i jaja, sa pečurkama prženim sa belim lukom. Jedino sam navučen, kao što čini mi se bvldga reče, na sport. Da li je reč o novinama, igricama, ili fuci na terenčetu nije bitno,nekad gledam i stare fudbalske snimke i kompilacije, samo da utolim glad, nek je i boćanje ali samo da ima nečeg(ali najčešće prva dva, lolo).
Nikotin, kofein, alkohol.
Uz drugo mora ići prvo, uz treće mora ići prvo, uz prvo ne mora ići drugo i treće. Neretko pomešam i drugo i treće. Treće sa trećim takođe.
protiv bolova : ibuprofen, andol, brufen, rapten(ovo samo jednom u očaju kad nisam ništa imao)... ksanaks za smirenje :D
pa hrana je moja droga i prosla sam proces odvikavanja, skinula sam se sa toga, mada mi je i dan danas jos uvijek tesko
sa kole sam se dugo skidala i prosla tezak period kriziranja
ljekove pijem poprilicno cesti i puno, mada i to pokusavam smanjiti
pijem cesto alkohol, nekad i nikotin volim osjetiti
ali zivot ne mogu da zamislim bez lexiliuma, ne moram ga popiti mjesecima, ali ga moram imati uz sebe
Svakodnevno: pivo, duvan, kafa i Gelusil Lac.