Dakle, filmovi

1. Za mene je dobra režira kad se scena ili kadar ne mogu dočarati ni hiljadama reči.

2. OK, mogu to da skapiram. Mada čini mi se da tu morati imati i više od toga, al nije baš da znam šta.

3. Kad god počnu ovakva sranja o tome štaje dobra režija, zašto je ovo bolje od onog, Jung ili Frojd i ostale pičke materine, samo okačim ovu scenu iz filma koji se generalno startra trešinom. Ko od najvećih ovo izrežira nek se javi.

lol Prove, što se srdiš? :( ovo kao kada bismo diskutovali o Fokneru i neko se ubaci sa pesmom od Ginzberga uz komentar: "I za bit generaciju su govorili da je puna šunda". Veliki pozdrav o/

4. skinuo sam oblik vode ali steta sto je na ruski dabovano, ali onakvu fotografiju jos nisam video, vau

5. http://www.imdb.com/title/tt1389072/ realno film zasluzuje 7 lagano.humora ima malo, mozda su ljudi ocekivali vise pa je lose ocenjen, inace radnja je odlicna

6. Kakva srdžba, Rajo, ne daj bože. Ovaj moj ulet s De Palmom je bio nešto kao da sam u debati Mesi vs Ronaldo okačio onaj Ronaldinjov gol iz kolena protiv Čelzija. Ljubi brat:*

P.S. A kao da imaš telepatske sposobnosti, baš sam planirao da do maja završim s celom Foknerovom bibliografijom.

7. Odgledah do kraja Blejdranera 2049. Spor je film poprilično, ima dosta nekih detektivskih elemenata, efekti, scenografija i okoliš nabudženi.
    Gosling ne menja facu 90% filma, ko robot, ali on i jeste robot, tako da je to sasvim na mestu xd
    Nije to nešto naročito originalno, već ižvakane teme robot bi da bude čovjek, čovek bi da bude bog itd, ali solidno upakovano. Potrudili su se da izvrte dobro zaplet do kraja, da bude nepredvidljiv konačni rasplet i u tome im je uspelo.
    Jedna 7+ ocena

8. Poceo sam od sinoc da ponovo gledam serijal mocnih filmova Saw (Jigsaw). Vidim da slabe ocene imdb daje ne znam zasto jer ovo su vrhunski filmovi

9. Gledao Nocturnal Animals.
    Nie loš film okej za pogledati al ništa posebno. Meni se gluma svidja.
    Jake Gyllenhaal je super glumac, ja ne znam što ga ljudi hejtuju.

10. Nije los labo ovaj Downsizing, mnogo dobra ideja, samo su bas bili lenji u realizaciji. I ona vijetnamka bez noge sa krnjim engleskim, wtf. Sad jesu od Srbina napravili negativca, ali makar je kul lik.

11. pa ono, srbina su prikazali kao muljatora to i jeste najcesca osobina kod srba. da sve je bilo super dok nije dosla vijetnamka ali dobro film nema neke mnogo velike mane.drzi paznju.a na kraju gledalac moze da izvuce i neku vaznu pouku zadovoljstvo moze da se nadje i u pomaganju drugima a ne samo u prikupljanju materijalnih dobara

12. Downsizing solidna ideja i prvi deo filma, kasnije pravi jebeni patispanj sastavljen od Met Dejmona, Srbina svercera i sakate Vijetnamke koji putuju u Norvesku gde se minijaturni ljudi spremaju da putuju u jebeno srediste zemlje, malo se zainteresovao na pocetku, kasnije jedva cekao da zavrsi. Ideja ok, lose do uzasno realizovano.

Paznja, ako neko cita ima blagih spojlercica u mom postu.

13. Pa to si dobro napisao na kraju posta hahahha

14. ma sta kazes, ahahah

15. Jaoj dajte neko onu markovu spojlercinu kultnu hahahah to je pisanje bilo

16. Bomb se ili samospojluje jer je senilan ili opako troluje, ne znam više hahaha

17. Rusku kinematografiju niti gledam niti me zanima, ali svideo mi se ovaj Loveless (nelyubov ili tako nesto), uglavnom creva me zabolela, onaj kreten sa kamerom jebe majku kroz ceo film, samo cekas nesto...

18. Gledao downsizing na pocetku dobar od polovine pa do kraja smorcina

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.