Pseto, to ti rekreacija dogadja iz knjige. Knjiga ima 800 strana cirka, a sve se desava u jednom danu. Samo cu ti reci da ima besomucnog opijanja, pamprcenja i masturbacije na plazi na opako mlade i dobre picke. Nego kazem onako, skup je to provod u pm. Ali resio sam ako nekada budem u mogucnosti to da ispostujem.
dajte neki majndbloving film, al da me bas oduva sa stolice kao onaj olanikov film od 6-7 nepovezanih prica, bukvalno da ne znam gde sam posle filma, a ne neki da se smorim da cackam nos dok gledam
Petar Pan Pezo$
dajte neki majndbloving film, al da me bas oduva sa stolice kao onaj olanikov film od 6-7 nepovezanih prica, bukvalno da ne znam gde sam posle filma, a ne neki da se smorim da cackam nos dok gledam
Pseto, to ti rekreacija dogadja iz knjige. Knjiga ima 800 strana cirka, a sve se desava u jednom danu. Samo cu ti reci da ima besomucnog opijanja, pamprcenja i masturbacije na plazi na opako mlade i dobre picke. Nego kazem onako, skup je to provod u pm. Ali resio sam ako nekada budem u mogucnosti to da ispostujem.
A Miki, kako prolazi vreme, sve sam vise ubedjen da je Annihilation remek delo.
Dobri momci Tv Prva sad počeo
pez imam vise takvih filmova
https://m.imdb.com/title/tt0116922/
daj maestro, samo da ga ima na infopultu ili onlinefilmovisaprevodom
гледалица
A koji je taj ollanikov film
neki sa 6-7 nepovezanih prica, spanski ili argentinski
Wild Tales :D
exam
vanilla sky
inception
interstellar
shutter island
ali to su sve neki klasici sto su svi gledali ako nisi nesto od ovoga gledao pogledaj obavezno
Relatos salvaje je možda bio taj film.
Shutter Island, Identitet, The Game
ako vec ne znate majnbloving, onda neki drugi svetski rat al ne pucacina, nego gde se dosta vide uniforme, cinovi i ta hijerarhija
nisam gledo exam za njega sam cuo sad cu da vidim dal ima
http://www.imdb.com/title/tt3011894/
wild tales jebe :)
Baš nestrpljiv jedan i nezahvalan dečko
exam klasik jedan dopasce ti se
nisam nestrpljiv hahah nego sam institucija ovde
a i dajem vise opcija ne samo jednu, tipa moze majndbloving, al ako ne znate onda moze i drugi svetski rat sa nazi uniformama i cinovi i hijerarhija
ma znamo majndblowing sad cu ti nabrojati par komada
exam
vanilla sky
inception
interstellar
shutter island
ali to su sve neki klasici sto su svi gledali ako nisi nesto od ovoga gledao pogledaj obavezno