Dakle, filmovi

  1. Reme možeš li bar ti u odsustvu Provirona da ne mračiš sa filmovima iz 1911 godine hipsteru dan te nejebo

  2. Reme možeš li bar ti u odsustvu Provirona da ne mračiš sa filmovima iz 1911 godine hipsteru dan te nejebo

    Ne. poyy

  3. u odsustvu Provirona

    чек

  4. какав филмови су скин ај лив ин и ориџинс?

  5. Биће да си у праву, све рецензије Египћани, и фазон једна лик из УАЕ ваљда.

    i tih 17 hiljada koji su ga ocenili su sigurno sve egipcani..tako sam se ja zajebao par puta

  6. Jednom kad osetiš letenje, hodaćeš zemljom očiju uprtim u nebo, tamo gde si bio i tamo gde težiš da se vratiš.

  7. http://www.imdb.com/title/tt0072890/?ref_=wl_li_tt
    ok... majkl i fredo pljackaju banku, majkl se zove sonny... :O

  8. Paul Verhoeven је један од ретких европских режисера који није имао тек кратак излет у Холивуд, штавише, човек је направио неколико филмова који су америчкији од филмова америчких режисера, па је тако за релативно мале паре направио спектакле попут Тоталног опозива, Робокапа и Ниских страсти који су донели вишеструку зараду филмским компанијама. Showgirls је први филм који није донео зараду, него је још био и у минусу. Разлог томе је што шира публика није могла да схвати ову кемп сатиру, али је допринело и то што су због експлицитних сцена и обиља голотиње биле дозвољене само ноћне пројекције. Ни критика се није похвално изјашњавала о овом филму и то је био почетак краја холивудске каријере овог режисера. Ипак, временом је филм почео да добија похвалне критике, Тарантино и Џармуш су признали вредност овом делу, а током година су и приходи од продаје ДВД издања донели зараду која је изостала на почетку. Ако волите квалитетан bad taste, ово је филм за вас! П.С. У филму имате и гомилу голе very hot пичетине!

  9. уфф, колико ја волим тај филм
    едит: мислим на овај Арминов, Пасје Поподне

  10. Upravo sam pogledo ovaj La Jetee što ga je Reme okačio. Lepo piše u opening kretitsima da je ovo ''foto-roman'', te ne treba od njega očekivati bog zna šta, pogotovo što je star 50+ godina. Meni se svideo, ima zanimljivu ideju tj. zaplet, vrlo napredan za to doba. Slike su interesantne i upečatljive, a za kraj se čak mož reći i genijalan.

    Stepen avangarde 14/10
    Subjektivna ocena 8,7/10

  11. bas sam se pitao pre neki dan gde je slepi legenda

  12. Мени је фантастичан, Слепи. Баш зато што је одмерен и таман траје онолико колико треба да не постане напоран за тај тип филма. Дао сам му 9/10 или тако нешто. Ту ми је негде, између 9 и 10. Шта га знам.
    Јако креативан и неуобичајен. Буквално, делује као да свако може да направи филм, само ако има добар фотоапарат и идеју. Pure art, буквално.

    А и има велики утицај на филм генерално, што га чини још бољим.
    Када узмеш у обзир време у ком је настао, стварно кида.

    ЕДИТ: И мојне спомињеш авангарду, саће Гробари масовно да га гледају лоло.

  13. Zdravo Slepi, otrovu za glodare

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.