Dakle, filmovi

1. Equalizer
    OK akcija. Sinopsis je kliše. Klanje i pucnjava fino urađeni. Sedmica plafon.

2. Ima li iđe prevod za novog šerloka jebemu krv

3. Jesi ljut nešta role? :'(

4. Glavni, ako te mrzi da tražiš te prevode, skini BSplayer, on automatski nalazi prevode na jeziku koji odabereš, sa tri sajta.

http://blog.opensubtitles.eu/wp-content/uploads/Screenshot-2015-09-17-20.03.52.png

5. Imam popriličan trip da ljudi na ovoj temi predlažu gomilu ozbiljnih filmova, kucaju kilometarske postove o tome kako je svetlost tokom snimanja u svakom kadru stvorila jebenu bajkovitu atmosferu, upinju se od objašnjavanja simbolike a u stvari gledaju Pravnu plavušu ili Čivavu sa Beverli Hilsa.
    Usrali ste jebenu temu. Baci link, reci da li valja ili ne i završi priču. Pišete usrane referate kao da niko neće odgledati neki film pa se vi trudite da ga objasnite u sitna creva. E i da ne zaboravim, dajte još neki link sa nekim skandinavskim govnom to je tako kul u poslednje tri ili četiri godine.

6. gonzo
    Imam popriličan trip da ljudi na ovoj temi predlažu gomilu ozbiljnih filmova, kucaju kilometarske postove o tome kako je svetlost tokom snimanja u svakom kadru stvorila jebenu bajkovitu atmosferu, upinju se od objašnjavanja simbolike a u stvari gledaju Pravnu plavušu ili Čivavu sa Beverli Hilsa.
    Usrali ste jebenu temu. Baci link, reci da li valja ili ne i završi priču. Pišete usrane referate kao da niko neće odgledati neki film pa se vi trudite da ga objasnite u sitna creva. E i da ne zaboravim, dajte još neki link sa nekim skandinavskim govnom to je tako kul u poslednje tri ili četiri godine.

7. gonzo, ko ti izgužvo posteljinu? :(

8. Ma niko Grofe osim žene (skeč neuspešan), neko mi se prikenjalo od najezde stručnjaka i filmskih kritičara na temi. Ranije ce baci link, rečenica dve i ćao. A sada svi imaju potrebu da detaljišu kao da niko drugi neće odgledati film.

9. Sviđa mi se kako svakih nekoliko dana dođe neko sa random odabranim razlogom zašto je tema upropašćena. Prošli put sam to bio ja, sad Gonzo, ko li će sledeći da se oglasi. I molim vas, budite kreativni sa hejtovima.

10. Da se reme i proviron proteraju za svagda i da im se oduzmu sva vukajlijaška prava! STRAŽA!

Ili:
    http://www.spvh.hr/images/stories/omca%20oko%20vrata.jpg
    Za primer drugima!

11. aj okačite neki dobar film i provirona

12. Da se reme i proviron proteraju za svagda i da im se oduzmu sva vukajlijaška prava! STRAŽA!

Oš da ti prodam nalog? :*

13. DA MI PROBAŠ MALOG HA HA

14. Zdravo Gorane imam jedno pitanje da li si keks ili biskvit?

15. Kul video o Insepšnu kad ste ga se već opet uhvatili.

https://www.youtube.com/watch?v=p162TQ6NTc0

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.