Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
http://www.imdb.com/title/tt1895587/
E, ne znam... Ovo je za "Svi gotive, a ja pljujem". Ništa specijalno. Ni gluma nije nešto. Rufalo preglumljuje ko Tom Kruz u najboljim danima. Film ravan, raaaavan... Nepreporuka.
Betmen, Hulk i Vulverinov brat u ozbiljnom filmu.
Dzankee ne budališi nego se vraćaj na sportsku prognozu.
the big short je govno
nek si udario kontru, makaron
:D
http://vukajlija.com/forum/teme/922-dakle-filmovi?strana=1217#post_3450199
šta si to rekao ti mali crve?
bavim se ekonomijom već 50 godina i odgovorno tvrdim da nema boljeg filma o istoj...bolje se sakrij dobro u tom tvom usranom mrkonjić-gradu, jer dolazim po tebe, klinjo...
hahhah
spojtlajt je uzeo oskara jer je jedini kolko tolko natprosjecni film u moru prosjecnih filmova ove godine iako nije ni on nesto
elem in d hart of d si, coek bi reko da film kojem je osnova inspiracija za mobi dika bi imao vise od 5 minuta scena dje se pojavljuje jebeni kit koji je i poenta svega
umjesto toga imamo 2 sata gledanja krisa hemsvorta kako se svadja sa kapetanom i fura satro moralne principe, uz klasicne klise uvide u njegovu glavu krunisano sa recenicom kad vidi kita i cini "as i live and breathe he's mine" i onda im se kit u sledecih 12 sekundi najebe majki majcinih, sestica maksimum cisto radi efekata
kakav je room, jedini od ovih nominovanih da nisam gledao a zelim, a nemam zelje da gledam film dje bred pit ima bradu ili stivena hokinga kao trandzu
Tanki su oskari poslednjih godina. 4/5 filmova od neke 2010-te koji su pokupili glavne nagrade biće yaboravljeni. Možda neki dobiju značajan acclaim u godinama koje dolaze, ali ove decenija, koja je već na pola puta by Neda Ukraden, nema filma koji će biti - što se kaže - za udžbenike.
ne bi se slozio sa tobom,mickey
Ovu ceremoniju uporediti s bilo kojom narednom i imaš poređenje Tomas Miler vs Goran Trobok. Prošla godina je meni bila donekle izuzetak jer su Boyhood i Birdman meni ostali u sećanju kao veoma ozbiljni filmovi, ali je ostatah krajnje njah. I Whiplash mi se svideo, ali su ga precenili do jaja.
Jebiga, braća Koen, Tomas Anderson, Danijel Dej Luis. Teško je to premašiti. I koji više kurac sa ovim sound editing i sound mixing, svake godine 4 ista filma u obe kategorije i kao po jedan različit, jer u jednom su ga bolje editovali, u drugom ga dali po miksu. Zašto uopšte postoje dve te kategorije, previše je i jedna.
Nije samo što su jaka imena bila u igri, već jer su imena dokazala svoju reputaciju. Npr. "Majkl Klejton" bi danas bio ozbiljan kandidat za glavne oskare a The Revenant bi prošao kao Avatar.
1999. je bila najjaca godina u istoriji za filmove
jesam li jedini kojem je coektica ostavio njah utisak
daj sta pricas jedino je there will be blood bolji odatle od nominovanih ove godine (ne racunam maxa i komediju martian)
i bridz of spajs i bruklin jbni pa kolko nominovanih je bilo
Pa ova imena koja sam ja nabrojao uvek opravdaju svoju reputaciju. Koliko to Tomas Anderson i braća Koen imaju loših filmova? Ili Danijel Dej Luis loših uloga?
A i ovi "ženski" filmovi kao što su Juno i La Vie en Rose bi bili ozbiljni kandidati za sve žive oskare ove godine.
a dobra je godina, ja prvi pljujem kad je govno al sasvim fino ove godine