Zdravo, zdravo.
Nego, je l' gledao neko Fokskečera? Gotivim Rufala, a čini mi se da je imao i nominaciju za Oskara za sporednu u tom filmu.
Eto, ja sam neki dan gledao Vipleš ponovo. Nisam znao da je Džej Kej Simons(Šreder) dobio Oskara za to.
A jebeš ga reme, mediji i kapitalizam iz 1976. i mediji i kapitalizam danas se razlikuju ko proviron(pro) i armin van buren (bot) u pogledu poznavanja kinematografije.
Гледај га. Актуелан је и даље. И заправо приказује заокрет у функционисању медија. Одличан је филм, веруј ми. Пази, капитализам из филма је скроз у рангу прова. Мислим да је ово исто један од филмова око којих смо се он и ја сложили. Лел.
Sad bez sprdnje. Ok mi je film, jer ja volim tu ekonomiju i to... Ali jebes mu mater, nista specijalno. I da, premnogo zaista premnogo termina tih njihovih i zajebancija, ako nekoga to ne zanima i nema nameru da gugla, nek ne pocinje film.
eo
http://time.com/money/4142920/the-big-short-review-things-you-should-know-explainer/
ej bre, nema pomoći
pusti čovjeka da gleda na svoju ruku i da ocjeni
nema sad toga alo breeee
Makaronac kakav si ti to covek? Lik nema oko brt...
hahahaha
HAHAHAH KAKO JE BERTA IZGLEDALA DAVNE 1976. (Berta iz 2ipo muškarca).
Bred Pit - kakva glumcina...
Big šort mi je dosadan film. Lakše je pogledati neki dokumentarac, nego da Selena Gomez pokušava da mi objasni šta je kredit.
Dub glas razuma. Pozdrav prijatelju
Zdravo, zdravo.
Nego, je l' gledao neko Fokskečera? Gotivim Rufala, a čini mi se da je imao i nominaciju za Oskara za sporednu u tom filmu.
Eto, ja sam neki dan gledao Vipleš ponovo. Nisam znao da je Džej Kej Simons(Šreder) dobio Oskara za to.
verovatno jeste
deluje mi poznato taj fokskecer ali ne mogu sad da se setim koji je to film
Papet se ne javlja, valjda je umro od dosade dok je gledao onaj film xDDDDDD
nek mi se javi neko u pvt ko je gledao the big short
Гледај га. Актуелан је и даље. И заправо приказује заокрет у функционисању медија. Одличан је филм, веруј ми. Пази, капитализам из филма је скроз у рангу прова. Мислим да је ово исто један од филмова око којих смо се он и ја сложили. Лел.
Sad bez sprdnje. Ok mi je film, jer ja volim tu ekonomiju i to... Ali jebes mu mater, nista specijalno. I da, premnogo zaista premnogo termina tih njihovih i zajebancija, ako nekoga to ne zanima i nema nameru da gugla, nek ne pocinje film.
ok poz
Znači moja je pobjeda? Više vučeš na moje shvatanje filma, no na Arminovo? Vuk bolji jel tako?
Armine, pogledaj "Inside Job" ako već nisi. On vam je isto na tu foru, ali je dokumentarac.
http://www.imdb.com/title/tt1645089/
Inside job 25 puta komplikovaniji.
Jeste, nenormalno. :D
Ne odogovori ti na moje pitanje, daj ba hoću da spavam
a nisu isti filmovi vuk i short jebo ga ti, nema zanr ekonomija :D
imam inside u bukmarku jedno 2god nikako da pogledam jbg
pa pogledaj inside, bolji je od shortija sig