Dakle, filmovi

1. ej bre, nema pomoći
    pusti čovjeka da gleda na svoju ruku i da ocjeni
    nema sad toga alo breeee

PuppetMaster

Makaronac kakav si ti to covek? Lik nema oko brt...

hahahaha

2. HAHAHAH KAKO JE BERTA IZGLEDALA DAVNE 1976. (Berta iz 2ipo muškarca).

3. Bred Pit - kakva glumcina...

4. Big šort mi je dosadan film. Lakše je pogledati neki dokumentarac, nego da Selena Gomez pokušava da mi objasni šta je kredit.

5. Dub glas razuma. Pozdrav prijatelju

6. Zdravo, zdravo.
    Nego, je l' gledao neko Fokskečera? Gotivim Rufala, a čini mi se da je imao i nominaciju za Oskara za sporednu u tom filmu.
    Eto, ja sam neki dan gledao Vipleš ponovo. Nisam znao da je Džej Kej Simons(Šreder) dobio Oskara za to.

7. deluje mi poznato taj fokskecer ali ne mogu sad da se setim koji je to film

8. Papet se ne javlja, valjda je umro od dosade dok je gledao onaj film xDDDDDD

9. nek mi se javi neko u pvt ko je gledao the big short

10. A jebeš ga reme, mediji i kapitalizam iz 1976. i mediji i kapitalizam danas se razlikuju ko proviron(pro) i armin van buren (bot) u pogledu poznavanja kinematografije.

Гледај га. Актуелан је и даље. И заправо приказује заокрет у функционисању медија. Одличан је филм, веруј ми. Пази, капитализам из филма је скроз у рангу прова. Мислим да је ово исто један од филмова око којих смо се он и ја сложили. Лел.

11. Sad bez sprdnje. Ok mi je film, jer ja volim tu ekonomiju i to... Ali jebes mu mater, nista specijalno. I da, premnogo zaista premnogo termina tih njihovih i zajebancija, ako nekoga to ne zanima i nema nameru da gugla, nek ne pocinje film.

12. Znači moja je pobjeda? Više vučeš na moje shvatanje filma, no na Arminovo? Vuk bolji jel tako?

Armine, pogledaj "Inside Job" ako već nisi. On vam je isto na tu foru, ali je dokumentarac.

http://www.imdb.com/title/tt1645089/

13. Inside job 25 puta komplikovaniji.

14. Jeste, nenormalno. :D

15. Ne odogovori ti na moje pitanje, daj ba hoću da spavam

16. a nisu isti filmovi vuk i short jebo ga ti, nema zanr ekonomija :D
    imam inside u bukmarku jedno 2god nikako da pogledam jbg

17. pa pogledaj inside, bolji je od shortija sig

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.