Dakle, filmovi

1. ma nisi mi ni otac ni majka

2. američki gangsteru

3. hahahhaha je l jos nisi pogledao

4. da se dog ovih dana da gledamo u isto vreme da pa posle razmenjujemo utiske ? :))

5. nisam :D
    hahahahaah može, dogovoreno, dobar plan kolega :D

6. neka sreda moze cucemo se

7. Kum je malo precenjen

8. Istina, nema jurnjave đe varniči kad auto strugne o asfalt. Jebeš takav film.

9. Molim vas, kakvi su to nasilni porivi u vama, uvaženi Bohore i Džonovane, u "Kumu" su se ljudi gospodski ubijali, a ne tamo kao neka stoka nevaspitana.

10. oce neko da mi objasni sta znaci to kad se kaze odlicna fotografija u filmu? kad je sve video

od tih ekonomskih filmova, jedini pored vuka koji mi je zanimljiv za gledanje
    http://www.imdb.com/title/tt0118570/?ref_=nv_sr_1
    isto ima akcije, amrickog sna, uspeh preko noci postaje poznat itd, dosta stereotipa al je bar zanimljiv za gledanje

11. Pezose, malo poznata stvar: direktor fotografije je u SAD prvi nadređeni svim snimateljima, (nekada i sam snima bitnije scene), montažeru i radnicima na rasvjeti i spec efektima. Termin "kvlt fotografija" je zadržan, jer je film ipak niz sličica tj. uzastopnih fotografija. Zbog ovoga u prvoj rečenici se često kaže da zapravo direktor fotografije osvaja Oskara, a ne režiser.

12. da niz slicica, tipa u filmu od 2 sata po tome ispada da ima oko 200 milijardi slicica...bas nerealan naziv i nelogican ''odlicna fotografija''

13. za te stvari sam teski duduk, nemam pojma sta je reziser, sta reditelj itd i sta koji radi i koji je glavni

14. JBG, to oni tako objašnjavaju, meni je bitnije da film ima nekakvu poruku, da radnjom utiče na ljude, a slika može biti i 8-bitna grafika ;-)

15. Ma ja se gore šprdao ako misliš na ono što sam ja pisao, jer ima nekih što tako ocjenjuju filmove i te fotografije, pa reko i ja da ubacim. Fanovi Tarkovskog i slični.

16. oce neko da mi objasni sta znaci to kad se kaze odlicna fotografija u filmu? kad je sve video

I ja se ovome skoro ovde smejao xd

Kao odlicna fotografija, dobra muzika, osvetljenje onako hahah pa otkud ja znam kakvo im je osvetljenje bilo pa valjda ako je mracno i hteli su da bude mracno njihov je film ne mogu ja sada da katem ma zajebi lose im je osvetljenje da su imali jos dva reflektora bio bi bolji film lol

17. Ps to je Reme spika brt

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.