Dakle, filmovi

1. Svakom klincu se kovrdža kosa i suši kičma dok gleda Kerijevu Masku.

2. http://www.imdb.com/title/tt0433387/ ako ima neko da nije gledao, vrhunski film

3. Скинуо сам The Hateful Eight Blu-ray снимак из чисте радозналости. 47 GB, који проклети сврш је слика.

4. ojj lovačke
    dovoljan je i onaj od 5 giga, ne primjeti se ništa, osim ako nemaš filmsko platno 20 sa 10 metara

5. Hhaha, 47 gb, pa meni bi ekran crko :)

6. Aj predlog neke pristojne komedije.Hateful eight je ok,nekako sam vise ocekivao.

7. Скинуо сам The Hateful Eight Blu-ray снимак из чисте радозналости. 47 GB, који проклети сврш је слика.

Reme, lako ti je sad skidati Bluray, kad sam ja to prethodno aploudovao na mail.ru

8. Jel gledao neko film - Drive, razmišljam da skinem a spor mi je net pa da ne skidam ako je sranje ?

9. Ja ga preporučujem, jer veliki sam poštovalac stvaralaštva danskog reditelja Nikolasa Vindiga Refna (Nicolas_Winding_Refn). Iako “Valhalla Rising”, “Bronson” i “Pusher” smatram genijalnim ostvarenjima, moram da napomenem da su njegovi filmovi zaista težak materijal za širu publiku zbog svoje neobične strukture, ritma, narativa i uopšte tonaliteta. Ovi elementi Refnove naslove isključuju iz mainstream klasifikacije i čine ih tzv. umetničkim filmovima, namenjenim za odabranu publiku.

Kao i u svim prethodnim njegovim ostvarenjima , mi ovde imamo priliku da posmatramo protagonistu koji čini mnogobrojna nasilna dela nad ljudima u svojoj okolini.

“Drive” priča priču o bezimenom kaskaderu koji radi i kao vozač za jednu kriminalnu organizaju koju vodi čovek po imenu Berni Rouz. Na prvi pogled asocijalan, vozač se ubrzo upetljava u život njegove komšinice Ajrin i njenog sina Benisija. Posle prihvatanja posla da obavi sa Ajrininim sveže puštenim iz zatvora mužem, naš protagonista dolazi u situaciji da mora da zaštiti dotičnu od okrutnih gangstera koji žele preko nje da dođu do njega.

Sam zaplet zvuči kao da je u pitanju još jedan izlizani triler, ali izuzetno talentovani reditelj nam daje jednu neočekivanu, zapanjujuću i izuzetno uzbudljivu avanturu za koju na kraju biva nagrađen kao najbolji reditelj na ovogodišnjem Kanskom filmskom festivalu. Stilski i tehnički gledano, “Drive” je više nego impresivan. Dosta klasičnih klišea je ovde izneto na jedan nov i svež način. Jedna od najuticajnijih stavki jeste sintizajzer pop pozadinska muzika, koji u određenom momentu daje filmu mističan ton, a u drugom melanholičan. U filmu ima dosta akcionih sekvenci i jurnjava kolima koje su zbilja napete, burtalne – ne očekujte ništa nalik Transporteru.

Kvalitet glume je na visokom nivou. Rajan Gosling (Ryan_Gosling) pruža još jedan fenomenalan performans ove godine, ovog puta kao ćudljivi bezimeni vozač, koji više govori svojim delima nego rečima. Ostatak glumačke ekipe je sjajan, sačinjen je od vrhunskih profesionalaca kao što su Brajan Kranston (Brian_Cranston), Keri Maligan (Carey_Mulligan), Ron Prlman (Ron_Perlman), Kristina Hendriks (Christina_Hendricks), koji su uvek na vrhuncu zadatka.

“Drive” ostavlja retro utisak uz pomoć svojih neonskih titlova, muzičke pozadine iz osamdesetih, ali opet daje određeni odraz svežine. “Drive” je inteligentan akcioni film, ono što baš i nemamo priliku često da vidimo, tako da mu definitivno treba pružiti šansu.

10. A nema šanse da si ovo iskucao za 3 minuta.

11. Bilo mi je brže ovako, nego da napišem sam "drajv je govno".

12. Drajv je sranje.

13. Nemam reci koliko je ovo dobro. I prvi bi bio sasvim dovoljan, mada ni drugi ne zaostaje.

http://www.imdb.com/title/tt0091288/?ref_=rvi_tt
    http://www.imdb.com/title/tt0091480/?ref_=fn_al_tt_1

14. Da li ti je nestalo vazduha koliko su dobri bili, ono da te dušnik zeza?

15. Dušnik - zeza se

16. Odgledao juče Man on the Moon i danas odgledao Trumanov šou.

Odlični filmovi su to.

Elem Die Welle (http://www.imdb.com/title/tt1063669/)
    Predobar film, zaista odličan. I to je taj šmek evropskog filma, a u stvari to možda nije do evropskog filma, nego do ne-prebudženog-visokobudžetnog-rokaj-filma.
    biće spojlera
    u američkom filmu lik isprazni tri šaržera, padaju ljudi, umiru, ranjavaju se, raznose i to je onako, kao hm, puca se
    a ovde pukne bre jednom i ti ono u fazonu JBT šta bi, ubi čovjeka, joj ono u frci si, možda je ipak živ, možda nije pogodio arteriju ili slezinu, čekaš dalje šta će biti (a onaj tamo u američkom filmu već pristavio nov šaržer i pokrljo još jedno dve šire familije)

17. Kod Amera nema arterija i vitalnih organa. I hedšat se preživljava.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.