Dakle, filmovi

1. Ako te interesuje njegova majka i prababa u filmu, zovu se Marlena Smalls(majka) i Kitty K. Green(prababa).

2. Погледао сам све ове филмове
    номиноване за Оскара за најбољи филм на неенглеском
    говорном подручју.
    Био сам убеђен да Mustang нема достојног противника,
    међутим, Son of Saul доби награду.
    У чему је грешка?

3. moram da pohvalim The big short, odlican je film. Podsetio me na ovaj, koji je u slicnom maniru ali ne toliko dobar
    http://www.imdb.com/title/tt1615147/

Saljiv i zanimljiv film, na momente se vuce, ali ne smeta.
    http://www.imdb.com/title/tt0466399/

Ovo kvalitet na nivou, sjajna prica drzi paznju.
    http://www.imdb.com/title/tt0078480/

4. Dajte neki evropski kontinentalni film, da je pretežno drama i da nije tipa 40 godina star i da nije previše tužan, ali da pomalo tera na razmišljanje.

I da nije strašan mnogo

5. bacio si me u razmišljanje

6. Pa nešto kao Blue is the warmest color ili Intouchables ili Hunt ili ne znam, možda neki Almodovarov ili tako nešto.

7. Kevina jesi gledao? Mada ne znam gde bi bila granica za "previše tužno".

8. Koji ti je taj film? Ovaj: We Need to Talk About Kevin? Nisam. A sigurno nisam gledao ni neki drugi, ali Kevin mi ne zvuči kao kontinentalni film :D

9. Mada je on čini mi se argentinsko-španski, ali isti klinac.

10. 1) Gledao
    2) Nije evropski, jebem mu majku

11. Kako se utrkuju da mi pomognu, osećam se kao neka dobra riba ili kao neki šef smene :D

12. Taj. Nisam primetio reč kontinentalni, ali bih ti opet preporučio, pošto je npr. bliži Hantu, nego nekom tipičnom britanskom filmu.

13. Die welle
    Victoria

To mi prvo pada na pamet sad cu da vidim jos

14. Odlični predlozi, pogledaće se nešto od ovoga.
    Hvala, vrlo ste ljubazni

15. The lives of other cenim da si gledao.

Headhunters isto ako nisi

16. WE ARE THE KNIGHTS WHO SAY
    NEE

17. Odgledao juče Man on the Moon i danas odgledao Trumanov šou. Dugo sam izbegavao da ih gledam jer ne gotivim Kerija (u suštini, kad sam odgledao Eternal Sunshine of the Spotless Mind, hejt prema čoveku je izgubio na težini, jer je pokazao da zna da radi još nešto sem kreveljenja).
    Što se ova dva filma tiče, sjajni su i jedan i drugi i u jednom i u drugom je ojebao Keri. Nabijem ga na kurac što ne uzima više ozbiljnih uloga, čovek ima potencijala da bude klasa.
    Odlični su i jedan i drugi, mada mi je više legao Truman. Definitivno jedan od najkreativnijih filmova u poslednjih tridesetak godina (zanimljivo mi je bilo što ima sličnu premisu kao Dark City, samo mnogo lepše i bolje odrađenu). Fin film svakako.

Man on the Moon je između osam i devet, Truman je između 9 i 10. Keri je i u jednom i u drugom odglumio za 10.

18. i meni ide na kurac majku mu

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.