Dakle, filmovi

1. Kum najbolji film ikad jbg

2. Nisam nikad hteo da gledam ostale delove, da ne pokvarim prvi.
    Jednom sam se tako zeznuo sa "Sam u kući" :(

3. Ma mozes da gledas i drugi i treci(al vidi da treci gledas odma posle drugog onda je dobar ako ga gledas samog bice nako)

4. Scouser
    skecxxx

Jel valja film "In the name of the father", jel.gledao ko, glumi D D Lewis, doktor glume

Da, izuva film.

5. Sa DD Luisom i moje levo stopalo izuva

6. I to My left foot izuva čak i više nego In the name of father. Ali oba su odlična, nećeš se zeznuti koji god pustiš

7. Blek to nije film za ubijanje vremena. Odlična filmčina koja je ostala (neopravdano) u senci Spasavanja redova Rajana.

8. Gonzo, ne bih rekao "da je ostao u senci", jednostavno Spilberg je komercijala, ima reklamu čovek još od onih govana koja je radio sa Lukasom, realno...

The Lobster fenomenalan film, uz manje primedbe, zaista preporučujem onima koji hoće nešto "out of the box" ili ne gotive Adama jebenog Sendlera i fore sa prdenjem.

9. http://www.imdb.com/title/tt0028950/
    La Grande Illusion
    Zanimljiv film o plebsu i noblesu tokom prvog svetskog rata. Ima nekih sličnosti sa The Great Escape (koji je svakako zabavniji), ali i ovaj vredi pogledati. Jedino mi je nerealno što su ovde Jevreji darežljivi i što dele ono što imaju sa drugima, mesto da su predstavljeni kao pohlepne škrtice kakve jesu, ali ne može sve da bude savršeno.

10. Најбољи амерички филм свих времена који сам гледао
    је Children of Heaven (1997), зато што су у њега уложена
    огромна финансијска средства и незапамћени број статиста.
    О скупоћи визуелних ефеката, шминке, гардеробе, ...
    да не говорим.

Са оволико уложене кинте у њега (180.000 dolara), овај филм је стварно морао
    оправдати своје постојање на светској сцени.

Svaka mu čast!

11. I to My left foot izuva čak i više nego In the name of father. Ali oba su odlična, nećeš se zeznuti koji god pustiš

Left foot sam gledao, odlican je i film i njegova gluma naravno..Onda se mora gledati i ovaj. Cudan je lik D.D Luis, snima film na svakih 5 godina..

12. Zato sto ne radi za pare nego za film, zato mu je i svaka uloga savrsena, osim onaj film nine tu ne znam sta se desava mada nije los

13. Da, zato kazem, cudan je, ne uklapa se u standarde danasnjih pohlepnih holivudskih glumaca koji bi snimili film o govnetu koje peva samo zbog para.

Aj realno kakva smeca snima De Niro, a glumcina je..

Luis gospodin.

14. O kom glumcu je reč?

15. Bohore, ovaj brko negativac je Daniel Day Lewis:

https://www.youtube.com/watch?v=qHVUPri5tjA

16. Glumac za svako poštovanje

17. lik snimio 10 filmova i uzeo 3 oskara.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.