Dakle, filmovi

  1. jedan film posle osamdesete nema jebem vas usta obojicu :D

  2. Brt, međ omiljenim su mi Paris, Texas, Der Himmel Uber Berlin, Cinema Paradiso, Eyes Wide Shut, Pulp Fiction, i tamo sam zaboravio da dodam No Country for Old Men, There Will Be Blood, Adaptation i Anomalisu. Ali su svi nažalost treća grupa. I Brazil ovde.

  3. Može i Run Lola Run u klasu omiljenih, iako ne najboljih.

  4. I Unforgiven. True Romance svakako. I Man Bites Dog.
    A i Pobešnjelog Maksu gotivim, prvog, drugog i ovog poslednjeg.
    I ovako mogu do sutra da nabrajam.

    Mada mene boli kurac u suštini koji su najbolji. Jako je sjebana ta kategorija, jer mora objektivno da se gleda. I uticaj filma je bitan, i mnogo toga. Jebem li ga.

  5. Petar Pan Pezo$

    hej roki, smara me fotografija u tom filmu, a i naracija nije najbolje uradjena....nekako je reziser previse subjektivno preneo sve to na platno, a i dinamika radnje je dosta slabija u odnosu na neke APE, da ne poredim sa lagerima...

    hahahah kad je uletela APA

  6. A šta je APA, moliću?

  7. Revenant teško sranje od filma, žali Bože bačenih para. Brate kako je nadrkano počelo i kakav trejler bio mislio sam filmčina uuuuuuu.... Kad ono kurac! Nadam se da i ovo čudo o Vladimiru neće da bude takva sranjčuga, jer volim istorijske filmove. A trejler je baš predrkan. S obzirom da su ga radili Rusi, bar znam da neću gledati vikinge koji su kinezi, buljaši, crnci i prosipaju sranja i pouke o političkoj korektnosti. I da, kostimografija i oklopi bar deluju adekvatno, nema nekih kerefeka. Ja tipujem da će da bude sranje priča, mogu samo prijatno da se iznenadim ako bude drugačije.
    https://www.youtube.com/watch?v=5FWtcorm7hA

  8. Da brate, početak revenanta jebe, one scene borbe, kasnije i u šumi, borba sa medvedom...i nakon toga kurac. Bolje da se tu završio film.

    Još sat ipo sranjčuge kako se onaj vuče kroz šumu.

    Baš sam se razočarao.

    A kakva je ona komedija, dardevil valjda. Onaj suler junak slično obučen kao spajdermen.

  9. jbt nabrojali ste sve filmove iz perioda od 1926. do 1974. i posle pricate da niste hipsteri.....tek posle se spominje pulp fiksn i razbesneli maks....nemoguce da ne postoji nijedan film 1995.+ koji moze da bude bolji od ovih?

    sad cu bas da odgledam taj rear window da vidim dal je bas toliko vauu

  10. Gledam 300: Rise of empires. Nije loš za ubijanje vremena. Ovo je jedini film čije sam gledanje prekinuo kako bih mogao da izdrkam na scenu seksa, u ovom slučaju je to deo kad Temistokle jebe Evu Grin. Kakva je to kvalitetna kurvetina, ajme sisa dragi Alahu! Preporučujem svima da pogledate taj deo, ili ga nađete na nekom porno sajtu. Vredi, verujte mi.

  11. Eva Grin - jebe se u svakom svom filmu ili seriji.

  12. Париз, Тексас је страшан филм. Лектира.

    Еру, Апокалипса и није у бити ратни филм, бар не у смислу у ком је Троја на пример. (Прво што ми паде на памет). Мени можда и није најбољи филм који сам гледао, али је свакако омиљени.

    Ови руски викинзи (скоро) ће бити таква говнурда, ја не знам зашто се још увек такмиче ко ће погрешније
    представити викинге ако је већ толико интересовање, па могу себи да приуште истину која је нешто... досаднија у очима просечног клинца. Ок, помакли смо се од рогатих шлемова, хајде сад да их коначно окупамо и обучемо у нешто што није a) црно
    b) прљаво
    c) браон

  13. Има још више Евине голотиње у Сањарима....

  14. Samo sernjate a niko da predloži film.

    Kakav je The Hateful Eight?

  15. Nacrniše ga u recenzijama. Da je vredan gledanja?

    Ajde neka se neko javi, da ne prođem kao sa revenantom govnom od filma.

  16. Nećeš, tj. nije takav film, dinamičniji je, više dijaloga, manje stajanja.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.