Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ma klikni :)
Ma neki Japanski film sa samurajima,jos nisam pustio film dok sam ono kenjao,samo premotao i video da postoji film,uglavnom u ovakvim klipovima samo jedna slika stoji.
nikad necu skontati likove koji kace te klipove
Hahaha ja sam samo otvorio vidim nesto crno i neki natpis click link ha hu ali vidim dole duration okej kontam to je to. Jel me jebes da neko uploada film od 2h skoro na yt, stavi mu lazni naziv samo kako bi se neko zajebaon, kliknuo i u trajanju od 20 sekundi ugasio i eventualno mu opsovao porodicno stablo jer ga je ovaj zajebao?
Mozda okacio reziser filma
Hahahahha pa moguce je zato sto dobijaju vjuove na te klikove i od toga im se dize pisa.
Šta rekoste za papilon novi valja li kurcu? Meni je original desetka i najbolji film ikad sa tematikom bekstva iz zatvora(duvaj ga šošenk redempšn).Stiv Mekvin od prosečnog filma napravi jako dobar od odličnog sjajan.
Zato se ne usudjujem da pogledam,sjebace mi fantasticno secanje na film.
Gledajte ljudi Le trou, ja stvarno apelujem, nema boljeg i realisticnijeg prison escape filma, na stranu sto je crno beli , sije jako filmove sa slicnom tematikom
Ja jos nisam pogledao novi papillon, a ako je stari ubica onda da prvo stari pogledam?
Ako se usudis da kazes "duvaj ga sosenk", onda mora da vrijedi pogledati
Nije bas ubica, ali je kvlt film.
plidu, definitivno gledaj oridjidji papilon, meni nije bas ubica, ali je dosta kvalitetan film
intuicija mi govori da je rimejk sranje
inace, kreno sam da gledao the haunting of hill house
u prve dve epizode malo sporo, pa i konfuzno, ali je treca zato pokidala za sve pare; sad krecem na cetvrtu, imam velika ocekivanja
Još jednom, gledajte The Other Side of the Wind. Jedan od najboljih filmova 21. veka (ako možemo da kažemo da je iz ovog veka, pošto je tek sada izašao, a sniman od 70-76. godine).
Apsolutna kidalica i po mom skromnom mišljenju, jedna od najboljih uloga Džona Hjustona ikada.
Netflix zapravo odradio jako pristojan posao pri dovršavanju montaže filma (domontirali su nekih sat, sat i deset minuta, po Velsovim beleškama). Jebe. Apsolutno.
My Left Foot (1989)
Verovatno je vecina gledala,ko nije obavezno. Suvisno je hvaliti dej luisa. 9/10
BlacKkKlansman (2018)
Precenjeno. Ok je gluma,ali ceo film ostavlja nekako naivan utisak,pri cemu nije uspeo da izbegne klascne holivudske zamke:stereotipne likove,priglup humor,mlak,zbrzan i nelogican kraj. 5/10
The Predator (2018)
https://www.imdb.com/title/tt3829266/?ref_=nv_sr_1
sta li su sad smislili
колико видим овај филм није ни зарадио довољно да покрије буџет, а оцена, страхота, еси гледо?
Da mi je neko reko da cu da se premisljam da li da dam 500 dinara da gledama Bikovica u bioskopu smejao bih mu se
Jel stvarno Juzni vetar dobar?
Pa zavisi ako se lozis na te akcione i oces da ubijes jace od 2h zivota sa klincima od 17 godina koji se smeju onako horski na kursadzije humor i balave na bikovica,onda je ok. Inace ne,govnurda 4/10 iz postovanja prema glogovcu samo