Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Gledao sam onog zadnjeg aliena, nasilno je pripojen Prometeju. Glupost velika.
Juzni vetar je film za oskara jebenog da glupi ameri vide kako iz Srbije moze doci dobar film.
Kakve vi glumce imate, holivud plače za todorovica, bjelogrlica i bikovica
odo gledat ovaj o frediju merkuriju, javljam kakI je
vodim brata sutra na juzni vetar, popustio sam
javljam kaki je
Ајде јављајте, мене занима и ова Боемска рапсодија како се већ зове, Рами Малек какав је посао одрадио итд.
odradio solidan posao. ali je film sranje. mada ima i mnogo gorih, tako da, ako ne ocekujes previse mozes da ubijes par sati....
Јебига брате, не можеш очекивати од већ испричане приче нешто врхунски:)
С обзиром на све добар је филм, обратили су пажњу на детаље и нека осмица за оне који воле квин, ко не волим мало мање од седмице
https://www.imdb.com/title/tt7549892/
ne sudi filmu po kaveru ili posteru, a ovaj to i potvrdjuje
argentinski horor hahaha, sapunja ozbiljno u odnosu na ove americke nazovi limunade horore
od mene 9 za ideju, 7 za realizaciju.
Hvala za preporuku, podrzavam, genijalan film, sem par konfuznih momenata, neverovatno originalno i kreativno zamisljeno.
Mislim da je poenta celog filma odgovor na pitanje koje se u filmu i postavlja "is the camera eye a reflection of reality, or is reality a reflection of the camera eye, or is the camera merely a phallus?. " Vels je rekao tri da. Dokumentarni deo, koji zapravo treba da bude reflekcija stvarnosti je odradio i editovao tako da gledalac odmah zna da je to lazni dokumentarac i fiktivna prica, s obzirom da nije pun format ekrana, odmah se rusi iluzija stvarnosti, dok je ovaj film u filmu odradio tako da izgleda kao realnost, odnosno realnije od dokumentarnog dela. Sve to vreme izdrkavajuci se sa razlicitim tehnikama snimanja (sto je ispalo savrseno).
Odgledo danas Juzni vetar. 'Nako. Mlako. Ali sta se sve danas snima u Srbiji, i nije lose. Glogovac za klasu bolji od ostalih, iako mu je ovo bila ispodprosecna uloga. Bikovic klasicni Bikovic. Prica zanimljiva, ima par dobrih scena. Nema mnogo krimi akcija u domacoj kinematografiji, tako da je ovo osvezenje. Zbog toga 6.5/10
Morao je neko da se posere da ispadne kao veliki strucnjak. Nisi morao ti. Mislim da nisi toliki hejter.
Boli me kurac dal me percipiras kao kenjatora, kvazi-strucnjaka ili ne. Nemoj da me mracis.
Mrziš sve što je srpsko. Voleo bi da si ti glavni glumac. Ljubomoran si na najbolju glumačku postavu Srbije.
Da je kojim slučajem film bio američke produkcije bio bi ti okej. Ti si taj. Hejter bližnjeg svoga.
Najveca glupost koju sam cuo u skorije vreme.
Nikad nisam iskazivao zelju da budem glumac, ali volim film.
Nisam ljubomoran ni na koga, naprotiv neki glumci iz postave su mi poprilicno dragi (Glogovac, Todorovic pre svih).
Ni za jednu tvrdnju nemas nikakve temelje, mracis me bez razloga. Prestani da me mracis, drugi put.
Stvarno mi nisi dosad delovao kao jebena mentolcina. Al jebiga, prevari se covek.
Zbog ovog hejta na najbolji srpski film ces osjetiti patnju. Prelazit cu ti sa 2 tone teškim automobilom preko zapesca i onako strogo te zapitkivati "da li i dalje kazes da je los film" a ti ces govoriti "neee dobar je" a onda cu ja reci "nikad ne hejtaj juzni vetar, jel jasno" a ti ces reci "jasno mi jee". Ali bice kasno. Da ti bude jasno. Jer cu te patiti, slasno.
Neću Sevaaaaaaaaa, šalimo se malo. Meni je desetka jbg
Bio bi najbolji da Sela nisu snimljena.
Elem, nisam gledao al rekoše mi neki ljudi od poverenja da je baš dobar