Dakle, filmovi

1. Ali sam po sebi film ne salje bas pouku da je to moralno dobro sto si napisao u spojleru.Uopste nije Bikovic neka dobrica ispao i to valjda svako zna?

2. Samo ima takvu facu da i nakon svega toga izgleda ko dobrica :)

3. Takodje ne verujem bas da su mu svi oprostili kao izadje iz zatvore i prihvate ga sa zagrljajima.

4. Uzmi za primer i Tarantinove filmove.Recimo Brus Vilis u Pulp Fiction.Da li je on neka moralna gromada?Ne bi bas rekao.A opet se izvukao samo tako sto je pobegao iz grada.

5. Bikovic je glavni lik, a kada izadje iz zatvora cekace ga zena, dete, porodica, sredjen stan i Carove prljave pare od dopa. Serbian dream.

https://snag.gy/Sh4bke.jpg

Jezivo, zar ne?

6. Što to spojlujete koji kurac, oću da gledam film.

7. https://www.youtube.com/watch?v=33FPA3ZqjfQ

Pa ne krije film da je jezivo,to sto je glavni lik ne znaci da je dobar,evo sam kaze da je naslednik Svabe ili Pinkija(iako bi ga ovi samarali ko neku kurvicu ali to je neka druga tema :)

8. ne moze on druze moj prici Ranama ni na kilometar. Vidis, i sa Ranama je bio problem sto su se klinci poistovecavali sa Svabom i Pinkijem, ali je film nosio sa sobom jaku kritiku, pa negde i osetis da to tako nije dobro , ali ovo... Jbes ga, dosta sam tupio, necu vise.

9. nemojmo samo da se uzdize nesto sto je srpsko, samo zato sto je srpsko. Ene, sa Korenima sta su uradili, koja ljepota.

10. pojedini partizanski filmovi (neretva, recimo), ma koliko bili ideoloski obojeni, su kinematografsko remek-delo za juzni vetar

juzni vetar je jedna od najboljih domacih akcija u novije vreme samo zato sto nema gotovo nikakvu konkurenciju - nije mnogo takvih filmova snimljeno kod nas

iz mog iskustva, najbolje je filmove vrednovati u okviru kategorije kojoj pripadaju i na osnovu toga kojoj publici su namenjeni; ne mogu da poredim juzni vetar sa ogledalom od Tarkovskog, na primer; onda je skoro svaki akcioni film ikada snimljen sranje; ali u toj nekoj svojoj kategoriji, juzni vetar je delimicno originalan, ali ipak prosecan film i to ce vreme pokazati, najbolje onda kada kod nas bude pocelo vise akcija da se snima

11. Ja Juzni Vetar vrednujem u kategoriji domacih filmova jednostavno,nemamo mi toliko filmova da mozemo da ih svrstavamo bas po zanrovima.Mozemo po nekim fazonima kao na primer partizanski filmovi,crni talas,onda one specificne srpske komedije i jos neke,nemam pojma jebiga,zakomplikuje se to kad se krene pricati o tome.

12. Rane su govno film, al su zato Rode najjaca serija na balkanu narednu epohu

13. Pa eto uzmimo film IV covek, isti zanr, za klasu je bolji od juznog vetra. Rode su savrsena serija.

14. Rode jebu, Senke jebu.

15. један прави филмски букаке у којем је редитељ узео од свакога помало али све у свему солидан филм који држи пажњу 7/10
    препорука
    https://www.imdb.com/title/tt3042408/?ref_=nv_sr_1

16. Rane su klasik jebeni barem sto se domacih krimi filmova tice.Juzni Vetar nikada nece dostici taj status.

17. Pa i domacih filmova uopsteno.

18. https://www.imdb.com/title/tt6850820/?ref_=nv_sr_1
    Mami dileri ubiju porodicu onda mama postane razbijačica i sve ih potamani... ops, ja prepričah ceo film. Dženifer Garner ponovo udara, jeah!

19. Ране су документ једног времена, ово са Биковићем је трешина она најгора плагијаторска, сценарио преписан из неког америчког акционог Б продукције из деведесетих, ранга они са Чарлијем Шином, још један промашај домаће кинематографије која од Рода и можда неке тв историске драме није избацила ништа квалитетно. Нисам погледао филм али ако су морали да зову Микрија да глуми, значи да се харизма филма морала буџити довођењем народу симпатичних глава, што даље имплицира да је филм лишен сваког смисла, поенте или радње. Али, погледаћу. Није крив Биковић што је филм ђубретина, што сте се наврзли на дечка,?

20. Милсим, то би било као да сад кажемо како је Вукајлија лоша због Вукајлије, а не зато што је кајзен срање лик и зато што су модератори дебилни и срање ликови. Вероватно сте љубоморни!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.